CLIVENTINS – Sisteme de instala?ii – Ventila?ie – Climatizare

LM CLIVENTINS SRL este o companie înființată în anul 2005, specializată în sisteme de instalații, ventilație, climatizare și aer condiționat pentru hoteluri, centre spa, mall-uri, magazine, aeroporturi, fabrici, cinematografe, clinici, spitale, clădiri de birouri sau hale industriale.

Societatea Cliventins execută instalații de climatizare și ventilație, precum și consultanță de specialitate în domeniul instalațiilor pentru elaborarea celui mai potrivit plan de lucrări în conformitate cu cerințele clienților. Alături de confortul termic și eficiența pe care le asigură în spațiile în care sunt instalate, soluțiile de climatizare și ventilație proiectate de Cliventins sunt eficiente și din punct de vedere energetic.

CLIVENTINS – instalații de climatizare și ventilație cu echipamente de la orice furnizor!

Experiența de peste 10 ani în domeniul sistemelor de instalații, ventilație și climatizare este dovada calității și complexității serviciilor oferite. Specialiștii Cliventins sunt mereu pregătiți să ofere consultanță în alegerea sistemelor de instalații, alături de exceutarea acestora într-un mod prompt și, în același timp, cu o precizie foarte mare. În final, sistemele de ventilație și climatizare executate de Cliventins au garanția unei rezistențe îndelungate, alături de un raport optim între calitate și cost. Prețurile accesibile, atitudinea profesionistă și flexibilă a echipei Cliventins, cât și eficiența lucrărilor au fost și sunt în continuare elemente ce asigură un număr foarte mare de colaborări, atât cu întreprinderi naționale, cât și internaționale (Ungaria).

Date de contact LM Cliventins SRL

  • Adrese:
    • Str. Traian, nr. 9, ap. 18, Cluj-Napoc

    Telefon: 0372 948 220
    Fax: 0372 001 433

  • Persoana de contact:
  • Adresa email: info@cliventins.ro
  • Adresa WEB: click aici

Vizitat 1431 ori, 1 Visit today

Postat în CASA SI GRADINA, Climatizare si VentilatieșiInstalatii

Tagged In Aer Conditionat,aer conditionat cluj,Cliventins,LM Cliventins SRL,sisteme de climatizare,sisteme de instalațiișisisteme de ventilație

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

LM CLIVENTINS SRL este o companie înființată în anul 2005, specializată în sisteme de instalații, ventilație, climatizare și aer condiționat pentru hoteluri, centre spa, mall-uri, magazine, aeroporturi,… Read more…

Postat în  CASA SI GRADINAClimatizare si Ventilatieși Instalatii