Clinica ASTECO – diabetologie-ecografie Doppler-cardiologie-endocrinologie-reumatologie-pediatrie

Centrul Medical ASTECO (BRANCUSI 105) se distinge prin structura si prin serviciile medicale unice pentru piaţa din România: consultul integrat în care mai mulţi medici discută SIMULTAN cu pacientul, abonamentele cu terapii in cadrul clinicii, coordonate de medic nutriţionist,tabăra anuala de copii, cursurile si publicaţiile online pentru pacienţi.

Specialităţile din cadrul clincii acoperă un spectru larg de afecţiuni non-chirurgicale şi investigaţii pentru evaluarea stării de sănătate.
Consultatii gratuite pentru Diabet!

Asteco - Consult medical integrat

Centrul Medical ASTECO Cluj-Napoca este unul din puţinele centre private din Cluj, şi singurul din zona Centru-Gheorgheni în care pacienţii asiguraţi pot solicita consultaţii şi urmărire gratuită pentruDIABET. Structura iniţială, destinată pentru diagnosticul şi tratamentul bolilor metabolice, endocrine şi cardiace, a fost extinsă pe parcurs cu specialităţile conexe solicitate de pacienţi: Ecografie Doppler color, Nutriţie adulţi şi copii, Pediatrie, Kinetoterapie, Interne, Reumatologie, Psihologie şi psihoterapie, clinica dispunând de punct de recoltare pentru analize de laborator. O serie de terapii se pot efectua în cadrul clinicii, pentru afecţiuni nutriţionale, reumatologice sau ale sistemului locomotor, în facilităţile din clinică:sala de kinetoterapie cu terapeut/instructor personal, masaj-remodelare-electrostimulare.

Pentru tratamentul obezităţii, celulitei şi alt se oferă abonamente mixte, în care, sub acelaşi acoperiş, pacienţii îşi pot rezolva problemele de la diagnostic până la tratament personalizat.

Consultatii integrate!
Pentru cazurile care necesită opiniile mai multor medici se poate opta atât pentru sistemul clasic (vizia succesivă la mai multe cabinete), cât şi pentru consultaţia integrată, în care cazul pacientul discută simultan cu mai mulţi medici, din diferite ramuri medicale.

Evaluarea globală a stării de sănătate se poate face, cu economie de timp şi costuri, prin consult integrat, în care dosarul medical al pacientului şi investigaţiile efectuate conduc la o prescripţie unică, stabilită după consultarea medicilor în timp real.

Oferim consultatii si in limba franceza si engleza!

Conceptul unic al clinicii Asteco este dublat de atenţia particulară acordată comunicării şi relaţiei medic-pacient, colectivul de medici fiind alcătuit în jurul unei echipe cu experienţă în mari spitale universitare din Occident, ce şi-a dorit aducerea la Cluj a tipului de relaţie medic-pacient specifică sistemului medical din Franţa. Se oferă consultaţii şi în limba franceză şi engleză.

Vizitat 4071 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Analize MedicaleșiCardiologie

Tagged In analize angajare cluj napoca,analize casatorie cluj napoca,analize de sange cluj napoca,analize decontate de CAS cluj napoca,analize endocrinologice cluj,analize ficat cluj,analize gradinita cluj,analize permis si scoala de soferi cluj,analize tiroida clujșilaboratoare de analize medicale cluj-napoca

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings