CHIROMEDICA Health & Wellness Center Cluj-Napoca

Chiromedica Health & Wellness Center Cluj-Napoca, a luat fiinţă din dorinţa de a readuce zâmbetul pe buzele pacienţilor. Este formată dintr-o echipă de 5 tineri care au ca obiectiv să facă viața mai frumoasă pentru cât mai mulți oameni. Clinica este situată într-o locaţie modernă cu ambianţă placută şi relaxantă, unde îşi desfasoară activitatea 2 chiropractori autorizaţi.
Specialitatea noastră este chiropractica, o terapie alternativă de manipulare a oaselor, în mod special a coloanei vertebrale. Astfel, oasele sunt repoziţionate corect în articulaţii, iar vertebrele sunt readuse pe linia anatomică, remediind astfel o gamă variată de afecţiuni.

Chiropractorii noştri au o experiență semnificativă în acest domeniu şi am decis să ducem această activitate la un nivel cât mai înalt şi să promovăm acest mod de terapie până la momentul în care să ajungă cunoscuăa în toată ţara şi cât mai mulţi pacienţi să se bucure de beneficiile acestei terapii.

Vă aşteptăm cu mult drag în locaţia noastră din Cluj-Napoca, pe Strada Oltului Nr. 47.

 

 

Vizitat 2605 ori, 1 Visit today

Postat în MEDICINAșiMedicina Naturista, Terapii

Tagged In Chiromedica,Chiropractica,chiropractori,Cluj,cluj-napoca,Masaj Shiatsu,Tratament chiropractic asimetrii ale bazinului,Tratament chiropractic blocaj lombar,Tratament chiropractic cifoza,Tratament chiropractic entorse,Tratament chiropractic hernie de disc,Tratament chiropractic lombosciatica,Tratament chiropractic scolioza,Tratament chiropractic spondiloza cervical,Tratament chiropractic spondiloza lombarașiTratament chiropractic subluxatii

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings