Cabinet terapia Bowen Oana Haragus – autovindecare accelerata dureri fizice, suferinta emotionala

Ce este Terapia Bowen (Bowtech)?

Bowen este terapia complemetara cu cea mai mare amploare in lume. De ce? Raspunsul este simplu: pentru ca este foarte eficienta, placuta, noninvaziva si necostisitoare.

Terapeut Bowen Oana Haragus:

Despre povestea mea Bowen si cum am devenit terapeut AICI.

Ce ti se intampla intr-o sedinta Bowen?

Dupa completarea unei fise medicale si consultatia (gratuita) vei sta acoperit pe un pat in incaperea de tratament. Nu este necesar sa te dezbraci. Impulsurile Bowen se fac cu degetele si sunt in puncte special codate pe corp, in serii precise si cu pauze intre miscari. Dupa primele miscari 95% dintre pacienti spun ca simt o stare de bine, se relaxeaza foarte profund sau chiar adorm. Corpul incepe sa lucreze si procesul de autovindecare este declansat. Majoritatea inregistreaza fara dubiu acest lucru, chiar pe pat. Sedinta dureaza in functie de ritmul fiecaruia, fiind 100% personalizata.

 

Oana Haragus

 

Cine se adreseaza cabinetului de Terapie Bowen Oana Haragus?

La cabinetul Bowen Oana Haragus vin pacienti cu probleme care nu s-au rezolvat pe alte cai, sau pur si simplu cu probleme care nu au putut fi diagnosticate medical. Tinerii vin direct, fara a mai fi incercat altceva. Durerile de spate sunt cele mai raspandite si daca sunt tratate in stadiu incipient se vindeca extrem de rapid. Constipatia cronica si dereglarile hormonale la femei sunt o problema frecventa, dar tratata cu superficialitate, desi exista dovezi ca ar pregati terenul pentru cancer.

Tratez la cabinet cele mai variate boli sau disfunctii: de la dureri menstruale, la Parkinson, infertilitate, sau astm. De la cancer la suferinta emotionala.

Pacientii cabinetului Bowen Oana Haragus sunt de la bebelusi in burtica mamei, pana la cei mai in varsta, au diferite profesii, (inclusiv medici / asistente/ farmaciste) si categorii de venit – Bowen este o terapie accesibila oricui.
Majoritatea regreta ca nu s-au adresat mai devreme minunii Bowen.


Cat costa o sedinta si cum ma programez?

Sedintele se fac cu o frecventa de 1 la 7 zile (sau mai rar daca terapeutul considera), costa 50 de lei si programarile se fac la: 0752 172 933.


Vizitat 4013 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în MEDICINAșiMedicina Naturista, Terapii

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings