Cabinet stomatologic Dr. Cristina si Gabriel Iosif – Cluj-Napoca

Cabinet stomatologic Dr. Cristina si Gabriel Iosif

Cabinet stomatologic Dr. Cristina si Gabriel Iosif  va ofera servicii stomatologice de calitate: estetica dentara, alinierea si armonizarea dintilor, stomatologie pediatrica, protezare în cazul lipsei dintilor, cosmetica dentara etc.

Cabinet stomatologic Dr. Cristina si Gabriel Iosif este situat pe Calea Dorobantilor aproape de centrul orasului, fiind usor accesibil pacientilor. Personalul cabinetului este experimentat, fiind dotat cu o tehnologie moderna si este proaspat renovat.

Echipa cabinetului stomatologic Dr. Cristina si Gabriel Iosif  participa frecvent la cursuri de specialitate pentru a va putea oferi cele mai eficiente tratamente in estetica dentara, alinierea si armonizarea dintilor, stomatologie pediatrica, protezare in cazul lipsei dintilor, cosmetica dentara, etc. De asemenea, medicii din cadrul cabinetului stomatologic Dr. Cristina & Gabriel Iosif lucreaza cu cele mai apreciate laboratoare, folosind cele mai durabile si estetice materiale.

 

De peste 10 ani echipa Cabinet stomatologic Dr. Cristina si Gabriel Iosif profeseaza in mediu privat dar si in cel public in cadrul dispensarelor scolare, avand o vasta experienta in tratarea copiilor si colaborarea cu parintii. Colaborarea cu specialistii implantologi si chirurgi  da posibilitatea reabilitarii unei danturi pe care dumneavoastra o credeati pierduta, prin protezare cu implanturi dentare.

Cabinetul stomatologic se remarca prin faptul ca se mentin la standarde inalte de excelenta, oferind pacientilor tratamente de ingrijire remarcabile.

Membrii Cabinetului Stomatologic Dr. Cristina & Gabriel Iosif:

DOCTORI

 • Dr. IOSIF Gabriel Cristian – Stomatologie Generala si Tehnica Dentara
 • Dr. IOSIF Cristina Georgiana – Ortodontie, Pedodontie si Stomatologie Generala

COLABORATORI

 • Loredana Dobra – medic specialist in Chirurgie dento-alveolara

 

 Zambetele frumoase incep aici!

Servicii medicale Cabinet Stomatologic Dr. Cristina & Gabriel Iosif

Servicii Cabinet Stomatologic Dr.Cristina si Gabriel Iosif

 REPEREOrtodontieFatete ceramiceCoroane total ceramiceProtetica pe implant dentarStomatologie pentru copii COSMETICA DENTARAAlbire dintiTratament gingiiTratamente protetice si estetica dentaraPeriaj profesional   SERVICIIDetartrajTratament canal radicularObturatii indirecte, fizionomiceTratament respiratie urat mirositoareTratamentele de canalPedodontieParodontologiaChirurgie dento-alveolaraReabilitare orala

Date de contact: CMI Iosif Gabriel Cristian

 • Telefon: 0742.058.480; 0745.204.463
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Centru
 • Orar:
  Luni – Vineri: 14.00 – 20.00
  Sambata: 09.00 – 13.00

  * Doar cu programare telefonica prealabila

 • Adresa email: mecicris@yahoo.com
 • Adresa WEB: http://www.orto-stomacluj.ro

Cabinetul Stomatologic Dr. Cristina & Gabriel Iosif Cluj-Napoca, este listat si in editia tiparita a

Ghidului Medical Cluj 2017-2018

Vizitat 3294 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Cabinete Stomatologice, Estetica Dentara, MEDICINAșiStomatologie

Tagged In alinierea si armonizarea dintilor,cabinete stomatologice cluj centru,Cabinetul stomatologic Dr. Cristina si Gabriel Iosif,Cluj,cluj-napoca,cosmetica dent,dentist cluj,estetica dentara,Ortodonție,protezare în cazul lipsei dintilor,stomatologie clujșistomatologie pediatrica

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings