BADEA MEDICA – Ecografie Elastografie Endoscopie Gastroenterologie Hepatologie Medicina Interna

Badea Medica va ofera servicii medicale complete de diagnostic si tratament gastroenterologie, hepatologie, medicina interna, ecografie, endoscopie digestiva.

Consultatiile din cadrul Badea Medica sunt asigurate de specialisti cu experienta – ce formuleaza diagnostice de inalta preciziesi indica investigatiile cele mai favorabile pacientului care se cer in functie de boala depistata. Sunt acoperite afecțiuni abdominale, hepatice și digestive dar si cardiovasculare, urologice, vasculare si respiratorii.

badea-medica-cluj

Consultatiile clinice sunt de medicina generala, interne, hepatologie si gastroenterologie acestea fiind completate, cand este nevoie, cuexaminari ecografice de cea mai inalta performanta sau explorari endoscopice.

Investigatii ultrasonorafice UNICE in zona Transilvania:
Ecografie ARFI, Elastografie, Contrast doar la Badea Medica!

Endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica

Gastroscopie, Colonoscopie, Polipectomie, Extractie corpi straini.

Proceduri ecografice complexe!

Ecografie cu echipamente performante. Aplicatii abdominale, de parti moi, vasculare si endocavitare. Ecografie 2D, Doppler, elastografie (inclusiv ARFI), ecografie cu contrast i.v. (CEUS).

Consultatii clinice de specialitate

Medicina interna, hepatologie, gastroenterologie, testare rapida GRATUITA pentru HCV (hepatita virala C).

Aparatura de ultima generatie!

Tehnologie ARFI pe toate transductoarele. Ecografie cu agenti de contrast (SonoVue) si elastografie (masurarea elasticitatii tesuturilor).Acuson S2000 – cel mai performant echipament al firmei Siemens.

Laborator analize medicale

Recoltare probe biologice pentru analize de laborator, citologie si histopatologie in colaborare cu INTERMED Service Lab si SCM Radusan.

DESCARCA DETALII DESPRE:

 ECOGRAFIE  CONSULTATII CLINICE
 ELASTOGRAFIE  ENDOSCOPIE
 ECOGRAFIA CU AGENTI DE CONTRAST

 

Vizitat 3552 ori, 1 Visit today

Postat în Analize Medicale, EcografieșiMEDICINA

Tagged In analize angajare cluj napoca,analize casatorie cluj napoca,analize de sange cluj napoca,analize decontate de CAS cluj napoca,analize endocrinologice cluj,analize ficat cluj,analize gradinita cluj,analize permis si scoala de soferi cluj,analize tiroida clujșilaboratoare de analize medicale cluj-napoca

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings