ATILLAS UTILAJE – Solutii si utilaje pentru industria betonului

ATILLAS UTILAJE SRL activează de peste 15 ani în dezvoltarea tehnologiilor în construcții, asigurând servicii de instalare, reparații și întreținere pentru utilaje folosite în industria betonului și extracția de agregate.

Compania ATILLAS UTILAJE dorește să sprijine dezvoltarea industriei de construcții din România ocupându-se de asemenea și cu comercializarea de utilaje pentru industria betonului: stații de betoane, malaxoare de beton, utilaje prefabricate beton, utilaje pardoseli beton, utilaje de extracție și sortare agregate, compresoare, unelte pneumatice, piese de schimb stații de betoane, cofraje, șabloane sau mese de turnare.

ATILLAS UTILAJE reprezintă în România firme mari din Germania, Marea Britanie, Suedia și SUA, lidere pe piața producției de utilaje: ArjaGroup, Somero, Whiteman, Bouter, Colle, Knauer, Spiroll, Fejmert AB. Astfel, compania furnizează utilaje, echipamente și sisteme tehnologice pentru producția de beton, fabricarea produselor din beton și beton armat, precum și confecționarea de pardoseli industriale din beton.

Societatea mamă – ATILLÁS BT – cu sediul în Ungaria, dispune de un service mobil de 20 de persoane, care a furnizat până în prezent servicii de întreținere utilaje și echipamente pentru societăți internaționale renumite (Holcim, Cemex, Strabag, Consolis sau CRH), precum și servicii de instalare stații de betoanepentru Asa Cons Turda, Prefa Brașov și Buildcorp Iași.

ALEGE ATILLAS:

  • 15 ani de experiență în dezvoltarea tehnologiilor în construcții
  • Service profesional și asistență tehnică
  • Utilaje și tehnologii sigure
  • Soluții economice – prețuri competitive!

Vizitat 2108 ori, 1 Visit today

Postat în Echipamente si Utilaje Industriale

Tagged In ATILLAS UTILAJE SRL

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings