ASPECTO – Mobila la comanda

Prezentare firmă

ASPECTO se ocupă cu producția de mobilă la comandă clasică sau modernă, special concepută pentru planurile tale. La noi găsești o gamă largă și variată de mobilă bucatărie, mobilier living, mobilă dormitor, mobilă hol, mobilă cameră copii sau tineret, dressing, mese și măsuțe, mobilier pentru baie, comode și noptiere, cuiere, scaune, paturi, șifoniere, dulapuri, dar și mobilă business destinată unor clădiri de birouri, hoteluri, bănci, librării, farmacii sau grădinițe.

Aspecto Cluj-Napoca - producator de mobila la comanda Cluj

Utilizăm numai materiale de cea mai bună calitate provenite din țară sau din Australia. Astfel, clienții noștrii pot alege dintr-o diversitate de materiale precum: PAL furniruit, MDF melaminat sau plastifiat, panel furniruit, blaturi termorezistente de bucătărie (inclusiv din granit sau rausolid), sticlă (inclusiv vopsită), profile de aluminiu, mânere, balamale, picioare, sisteme de glisare pentru uși, elemente decorative sau accesorii din aluminiu sau plastic.

Echipa de specialiști Aspecto dispune de peste 10 ani de experiență în domeniul execuției de mobilier la comandă pentru care calitatea, respectarea riguroasă a termenelor de execuție și respectul față de client sunt principii de bază în realizarea unui proiect. Aspecto crede în originalitate și creativitate, creînd o mobilă individualizată, care să reflecte personalitatea clientului.

Atuul Aspecto este pasiunea cu care lucrează la fiecare piesă de mobilier!

Oferim clienților și colaboratorilor noștri posibilitatea de a exploata la maxim spațiul dorit și libertatea de a alege forma, culoarea, dimensiunea, compartimentarea și funcționalitățile mobilierului dorit. Atunci când nu ești sigur de ceea ce își dorești, personalul Aspecto îți oferă serviciul de consultanță specializată – tehnic, estetic și funcțional. În plus, beneficieazi de doi ani garanție pentru mobila cumpărată!

Date de contact MABU AUTO SRL

  • Adrese:
    • Calea Baciului, nr. 2/4 (în curte cu firma Salice), Cluj-Napoca
  • Telefon: 0744 631 768
  • Persoana de contact: Bogdan Groza
  • Adresa email: contact@aspecto.ro
  • Adresa WEB: click aici

Vizitat 3856 ori, 1 Visit today

Postat în MobilașiMobila la Comanda

Tagged In Aspecto Cluj-Napoca,fabrica de mobila,fabrica de mobila cluj,firme de mobila,firme de mobila la comanda cluj napoca,firme mobila cluj,mobila la comanda,mobila la comanda clujșiproducatori de mobila cluj-napoca

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings