ASCAROM – Produse abrazive, consumabile de sudură, benzi adezive, perii sârmă

Firma ASCAROM SRL, înființată în anul 1999, are ca obiect principal de activitate comercializarea de produse abrazive, consumabile de sudură și alte materiale conexe acestora, benzi adezive și ambalare, perii sârmă. Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul abrazivelor putem să vă oferim soluții tehnice astfel încât să alegeți abrazivele potrivite din punct de vedere calitate – preț.

Ascarom a stabilit, documentat, şi menţine un sistem de management al calităţii, îmbunătăţeşte continuu eficacitatea acestuia, în conformitate cu cerinţele standardului SR EN ISO 9001: 2015 implementat.

ASCAROM – Produse abrazive, consumabile de sudură, benzi adezive, perii sârmă

Principalele pieţe de desfacere sunt cele din judeţele: Cluj, Bistriţa-Năsăud, Alba, Bihor, Mureş, Sălaj, iar în aceste județe distribuția este efectuată cu personal și mijloace de transport proprii săptămânal. Societatea are relații comerciale cu peste 1.000 de clienţi dispersaţi în diferite localităţi din Transilvania (Silcotub – Tenaris Zalău, Comelf Bistrița, Apulum Alba Iulia, UAMT Oradea, Arosa Cluj, Dennver Cluj);

Pentru a face faţă unei pieţei de desfacere în creştere, societatea a deschis puncte de lucru în localităţile: Bistriţa, Alba-Iulia şi Oradea.

Produse oferite de ASCAROM:

PRODUSE ABRAZIVE

CONSUMABILE DE SUDURĂ

BENZI ADEZIVE ȘI AMBALARE

PERII SÂRMĂ

Cele mai cautate produse oferite de firma Ascarom din ClujDiscuri de taiere; Discuri polizare; Discuri slefuit roca; Piatra polizor; Pietre ascutitorie; Pietre biax; ›Discuri lamelare frontale; › Discuri si biax pasla si bumbac; Pasta abraziva; Abrazivi pe suport, SB; Abrazivi pe suport, role, foi; Abrazivi pe suport, benzi; Role stearat; Perii sarma; Consumabile sudura; Discuri diamantate;

Date de Contact si identificare firma ASCAROM SRL

Denumire firma: ASCAROM SRL
Cod unic de inregistrare: 
11775088
Nr. Reg. Comertului: 
J12/638/1999

Firme din Cluj: Vezi mai multe firme specializate in Abrazive – Sudura

 

Vizitat 718 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Abrazive - Sudura

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings