ANDOR Utilaje Cluj – Închirieri utilaje, excavații și terasamente

Firma ANDOR furnizează servicii de închiriere utilaje și echipamente de construcții, fiind un partener de încredere pe piața construcțiilor civile, industriale și edilitare din Cluj Napoca. De la închirierea utilajelor de construcții, a excavatorului pe roți sau pe șenilecilindru vibrocompactor, cilindru compactor 20 tone, cilindru compactor picior de oaie, autogreder, până la servicii de excavațiifundațiiterasamente, nivelări sau excavații lacuri, echipa Andor le realizează pe toate datorită noilor tehnologii folosite.

ANDOR – Închirieri utilaje de constructii

Firma oferă o gamă extinsă de utilaje necesare oricărui tip de proiect de construcții. Andor Cluj închiriază cilindri (compactori, vibrocompactori, cu segmenți picior de oaie), buldozere, excavatoare și nu numai, utilaje care vor facilita finalizarea lucrărilor.

Date de contact si identificare firma ANDOR SRL

  • Adresa: Str. Traian Vuia nr. 204, Cluj-Napoca, jud. Cluj
  • Telefon: 0747 113 218
  • Persoana de contact: Popescu Andrei
  • Adresa email: andor.utilaje@gmail.com
  • Adresa WEB: www.andorutilaje.ro
Denumire firma: ANDOR SRL 
Cod unic de inregistrare: 
15477190
Nr. Reg. Comertului: 
J12/1427/2003

Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in Utilaje

infoHarta.ro – Catalogul online al firmelor specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 1471 ori, 1 Visit today

Postat în CONSTRUCTII si AMENAJARIșiEchipamente si Utilaje Industriale

Tagged In ANDOR SRL Cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings