ANDOR SRL Cluj – Inchirieri utilaje – Excavatii – Terasamente

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, S.C. Andor S.R.L. furnizeaza servicii de inchiriere utilaje si echipamente de constructii, fiind un partener de incredere pe piata constructiilor civile, industriale si edilitare din Cluj Napoca.

Echipa S.C. Andor S.R.L. este formată din oameni experimentați, profesioniști, compania aflându-se într-o permanentă evoluție, în funcție de cerințele pieței. Pentru a obține rezultate optime compania reușește să îmbine tradiția cu noile tehnologii. S.C. Andor S.R.L. oferă și consultanța în administrarea și încadrarea utilajelor închiriate conform fiecărei lucrări, în ceea ce privește timpul, energia utilizată și resursele implicate. Gama de utilaje oferită de S.C. Andor S.R.L este variată, iar perioada de închiriere a echipamentelor este flexibilă.

S.C. Andor S.R.L. – închirieri utilaje la costuri optime!

S.C. Andor S.R.L. pune la dispoziția dumneavoastră o gamă extinsă de utilaje necesare oricărui tip de proiect de construcții. Firma închiriază cilindri (compactori, vibrocompactori, cu segmenți picior de oaie), buldozere, excavatoare și nu numai, utilaje care vor facilita finalizarea lucrărilor.

Pe lângă toate acestea, S.C. Andor S.R.L. oferă clienților săi și servicii de transport a utilajelor închiriate pe șantierele din Cluj-Napoca și în afara orașului deoarece beneficiază de mijloacele de transport necesare pentru a realiza acest lucru în cel mai scurt timp și cu costuri optime.

Obiectivul nostru?

De a dezvolta relații de parteneriat de înaltă calitate atât cu clienții companiei, potențialii clienți, dar și cu furnizorii și colaboratorii S.C. Andor S.R.L., politica firmei bazându-se pe respect reciproc și eficiență a serviciilor furnizate.

Managementul S.C. Andor S.R.L. este flexibil și eficient, având capacitatea de a satisface orice cerință tehnică și de calitate a beneficiarilor companiei. SC Andor SRL respectă termenele limită și pune la dispoziție utilajele necesare cu cea mai mare promptitudine.

S.C. Andor S.R.L. vă stă la dispozitie pentru orice solicitare pentru închirieri de utilaje în Cluj Napoca, fie pentru consultanță în alegerea utilajelor celor mai potrivite pentru șantierul unde vă desfășurați activitatea.

Date de contact ANDOR SRL

  • Adrese:
    • Str. Traian Vuia nr. 204, Cluj-Napoca, jud. Cluj
  • Telefon: 0747 113 218
  • Persoana de contact: Popescu Andrei
  • Adresa email: andor.utilaje@gmail.com
  • Adresa WEB: www.andorutilaje.ro

Vizitat 1083 ori, 1 Visit today

Postat în CASA SI GRADINA, Constructii Imobiliare NoișiEchipamente si Utilaje Industriale

Tagged In ANDOR SRL Cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings