AMERICASA – Soluții complete pentru garduri, Porți, Automatizări, Control acces

Firma AMERICASA SRL comercializează sisteme de împrejmuire, automatizări, securitate și control acces, asigurând instalarea și mentenanța acestor. AMERICASA oferă cu profesionalism soluții pentru aproape toate domeniile de activitate: rezidențial, industrial, civil-comercial, agricol și sportiv.

AMERICASA – Soluții complete pentru garduri, Porți, Automatizări, Control acces

Produse oferite de AMERICASA:

Printre produsele oferite de către AMERICASA se numără garduri și porți metalice industriale; garduri mobile (Gard mobil evenimente / Garduri șantier; Gard mobil opac delimitare șantier; Panouri gard mobil / Barieră tip jandarmerie; Porți acces șantier); garduri și porți rezidențialeaccesorii garduri (stâlpi, capace ornamentale) și accesorii porți (elemente de feronerie, balamale, broaște, profile C, kituri autoportante, sisteme culisare).

Firma distribuie sisteme de control acces; sisteme securitate; bariere auto; turnicheți, uși de garaj; automatizări; accesorii pentru automatizări porți; garduri mobile delimitare santier; containere; echipamente ridicare și garduri temporare.

Produsele comercializate de Americasa respectă normele europene în ceea ce privește calitatea, siguranța și durabilitatea.

Astfel, sunt comercializate produsele unor renumiți producători europeni, lideri în domeniu, precum: HERAS BV Olanda, KONSPORT Polonia, LOCINOX Belgia, CAIS Cehia, WISNIOWSKI Polonia, CARDIN Italia, ELKA Germania și alții.

Produsele disponibile în catalogul companiei sunt: garduri din panouri bordurate 3D; garduri din panouri dublu fir 2D; garduri rezidențiale moderne; garduri rezidențiale clasice; panouri de gard cu profil Ugarduri metalice de faţadă.

Totodată, specialiștii pun la dispoziția clienților porți autoportante; porți culisante în consolă; porţi auto batante; porţi acces pietonal; porţi telescopice; porţi articulate bifoldgarduri mobile evenimente; garduri pentru organizare de șantier; garduri mobile opace delimitare șantier; panouri gard mobil; bariere tip jandarmerieporți acces șantier; kit autoportant; feronerie porți; porți industriale; amortizor hidraulicgard provizoriu; kituri porți.

De asemenea, din catalogul AMERICASA puteți opta pentru: accesorii garduri mobile; sisteme porți autoportante; accesorii porți culisante; accesorii porți batante; sisteme culisare uși hală; amortizoare porți pietonale; încuietori porți; automatizări porți culisante; automatizări porți batante; bariere acces auto; stâlpi gard rezidențial; stâlpi gard industrial; accesorii instalare; cleme instalare; capace pentru stâlpi.

Soluții complete de împrejmuiri rezidențiale; împrejmuiri industriale, împrejmuiri pentru hale, împrejmuiri pentru fabrici, căi de acces și securizare perimetre.

Produsele și serviciile Americasa sunt disponibile în multe domenii de activitate:
  • Rezidențial – soluții în împrejmuririle rezidențiale;
  • Industrial – împrejmuiri pentru hale, fabrici, spații de depozitare, șantiere și organizări șantiere;
  • Civil – comercial – împrejmuiri spații verzi, sedii firme, spații comerciale, spitale, instituții publice, evenimente în aer liber;
  • Agricol – împrejmuiri livezi, terenuri agricole, culturi viticole, ferme de creștere a animalelor;
  • Sportiv – împrejmuiri terenuri de sport, stadioane, baze sportive, bariere protecție evenimente sportive.

Gardurile și porțile rezidențiale sunt produse de firma KONSPORT din Polonia, firmă cu o vastă experiență în domeniu. Modelele de gard și porți disponibile sunt executate la standarde europene de calitate și se remarcă printr-o estetică deosebită, design modern, fiind alegerea preferată a arhitecților și a designerilor. Acestea sunt disponibile standard în opt nuanțe de culoare din paletarul RAL.

În luna octombrie 2016, firma Americasa a semnat contractul de reprezentant exclusiv cu firma CAIS din Cehia – producător cu o experiență de peste 25 de ani în producerea de componente de calitate pentru toate tipurile de porți culisante, porți autoportanțe, uși de hală, porți batante etc. Toate produsele CAIS sunt produse la fabrică din Cehia și respectă standardele europene de calitate.

Accesoriile de o înaltă calitate pentru porți pietonale sunt produse din gama LOCINOX. Printre acestea se numără: broaște, yale, încuietori, sisteme de închidere hidraulice, amortizoare, sisteme de control acces și balamale.

Gama de produse pentru automatizări porți, uși de garaj, bariere acces auto și control trafic se remarcă printr-o calitate superioră, produse de CARDIN Italia.

În materie de sisteme de bariere auto trafic intens pentru acces comercial și industrial, sisteme de automatizare pentru porți și uși de garaj, compania vă pune la dispoziție produse marca ELKA, recunoscută pe piața europeană de peste 35 de ani.

Prin intermediul producătorului HERAS vă sunt puse la dispoziție sisteme de împrejmuire începând de la panouri rigide dublu fir 2D; panouri bordurate 3D; panouri speciale cu profil U; panouri pentru aplicații comerciale și civile; sisteme de porți; bariere de acces; turnicheți; sisteme de înaltă securitate.

Servicii oferite de AMERICASA:

  • Servicii complete pentru Automatizari, Garduri si Porti: Consultanta, achizitie produse, Transport, Montaj, Garantie;

Date de contact si identificare firma AMERICASA SRL

Denumirea companiei: AMERICASA SRL
Domeniu de activitate: 
Livrare garduri și porți la nivel național
Adresa Sediului Social: 
Cluj-Napoca. Strada Octavian Goga 29, jud. Cluj
Cod unic de inregistrare: 
125468652
Nr. Reg. Comertului: 
J24/463/2009
Cod CAEN: 4752 – Comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie al articolelor din sticlă si a celor pentru vopsit în magazine specializate
Telefon: 
0721 360 669
Email: 
contact@americasa.ro

Firme din Cluj: Vezi mai multe firme specializate in » CONSTRUCTII SI AMENAJARI » GARDURI SI PORTI


 

Vizitat 560 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Automatizari Industriale, Automatizari pentru locuinte, Confectii Metalice, Feronerie, Garduri si PortișiSisteme de Alarma si Securitate

Tagged In AMERICASA SRL,Comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie al articolelor din sticlă si a celor pentru vopsit în magazine specializate - Cod CAEN 4752,Garduri de santier,Garduri mobileșiOrganizare de santier

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

FRIGOALEX SERVICE - Automatizări pneumatice și instalații frigorifice

Firma AMERICASA SRL comercializează sisteme de împrejmuire, automatizări, securitate și control acces, asigurând instalarea și mentenanța acestor. Read more…

Postat în  Automatizari IndustrialeAutomatizari pentru locuinteConfectii MetaliceFeronerieGarduri si Portiși Sisteme de Alarma si Securitate

STILLTECH Cluj – ventiloconvectoare – confectii metalice – vopsire in camp electrostatic

Firma AMERICASA SRL comercializează sisteme de împrejmuire, automatizări, securitate și control acces, asigurând instalarea și mentenanța acestor. Read more…

Postat în  Automatizari IndustrialeAutomatizari pentru locuinteConfectii MetaliceFeronerieGarduri si Portiși Sisteme de Alarma si Securitate

BARTHA BALINT Comimpex - Confecții metalice, garduri, porți - Firme Cluj

Firma AMERICASA SRL comercializează sisteme de împrejmuire, automatizări, securitate și control acces, asigurând instalarea și mentenanța acestor. Read more…

Postat în  Automatizari IndustrialeAutomatizari pentru locuinteConfectii MetaliceFeronerieGarduri si Portiși Sisteme de Alarma si Securitate