Ambianta Trade Group Cluj – Mobila bucatarie, living, dormitor, slatele, canapele, coltare

Ambianța Trade Group a fost înființată în anul 1999 la Chișinău și se ocupă cu fabricarea si comercializarea de mobilă, asigurând transportul gratuit al produselor fabricate oriunde în Romania. Ambianța Trade Group a deschis un magazin și la Cluj, în Piața Mărăști, unde clujenii pot alege dintr-o varietate de seturi de mobilier, produse cu o tradiție recunoscută deja în Republica Moldova, dar și în alte orașe din România.

Compania Ambianța Trade Group fabrică de mai bine de 15 ani mobilier de calitate, modern, elegant și funcțional pentru dormitor, living și bucătărie, incluzând dulapuri, mese, colțare, canapele, scaune, paturi și saltele. Totul la cele mai mici prețuri!

Ambianta Trade Group Cluj – Mobila bucatarie, living, dormitor, slatele, canapele, coltare

Întâietatea societății Ambianța Trade Group pe piața producției de mobilier este dată de colaborarea cu furnizori de materie primă şi utilaj de renume: Homag și Holzma (Germania), Kospan și Akces (Polonia) Interspan (Ungaria), Krnonospan (România), Yakar Tekstil (Turcia) sau Glaverbel (Cehia).

Ambianța Trade Group are puncte de vânzare în șase orașe ale țării: București (3 magazine – Danielli Design, Elite Center și Bucur Obor), Iași (2 magazine – Păcurari și Bularga), Brașov (Bartolomeu), Pitești (Universal Mobila), Bacău (Subex) și Cluj (magazin Piața Mărăști). De asemenea, Ambianța Trade Group are puncte de vânzare în rețeaua Dedeman din 18 orașe din România.

Produse oferite de firma AMBIANTA TRADE GRUP SRL:

MOBILIER DORMITOR MOBILIER LIVING MOBILIER DE BUCĂTĂRIE
 • Paturi
 • Saltele
 • Dulapuri dormitor
 • Comode
 • Dulapuri living
 • Canapele si Mobiler tapitat
 • Colțare bucatarie
 • Mese și scaune bucuatarie
 • Dulapuri de bucătărie

Servicii oferite de Ambianța Trade Group:

 • Consultanță de specialitate
 • Garanție de 2 ani la toată gama de produse
 • Deservirea şi reparaţia gratuită pe întreaga perioadă de garanţie şi la preţuri minime pe toata perioada exploatării
 • Transport pe întreg teritoriul ţării

Date de Contact si identificare firma AMBIANTA TRADE GRUP SRL:

Denumire firma: AMBIANTA TRADE GRUP SRL 
Cod unic de inregistrare: 
35055300
Nr. Reg. Comertului: J12/2929/2015 


Vazi mai multe rezultate in Companii Cluj sau in Firme si Magazine Mobila Cluj.

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 2736 ori, 1 Visit today

Postat în Canapele si Coltare, Mese si Scaune, Mobila, Mobila Bucatarie, Mobila Dormitor, Mobila LivingșiSaltele

Tagged In ambianta,Ambianța Trade Group,canapele,coltare,comanda mobila,dulapuri,fabrica de mobila,magazin de mobila,magazin mobilă Cluj,mese,mobila bucatarie,mobila cluj,mobilier bucătărie,mobilier dormitor,mobilier living,paturi,saltele,saltele ortopediceșiscaune

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

iTiles Cluj - Gresie, faianță, instalații sanitare și parchet | Cluj-Napoca

Ambianța Trade Group a fost înființată în anul 1999 la Chișinău și se ocupă cu fabricarea si comercializarea de mobilă, asigurând transportul gratuit al produselor fabricate oriunde… Read more…

Postat în  Canapele si ColtareMese si ScauneMobilaMobila BucatarieMobila DormitorMobila Livingși Saltele

Aramis Feeling - Mobila Cluj Napoca - Canapele, Fotolii, Saltele, Paturi, Mese, Scaune, Saltele

Ambianța Trade Group a fost înființată în anul 1999 la Chișinău și se ocupă cu fabricarea si comercializarea de mobilă, asigurând transportul gratuit al produselor fabricate oriunde… Read more…

Postat în  Canapele si ColtareMese si ScauneMobilaMobila BucatarieMobila DormitorMobila Livingși Saltele