Ambianta Trade Group – Mobilier pentru casa ta

Ambianța Trade Group a fost înființată în anul 1999 la Chișinău și se ocupă cu fabricarea si comercializarea de mobilă, asigurând transportul gratuit al produselor fabricate în toată țara. Ambianța Trade Group a deschis un magazin și la Cluj, în Piața Mărăști, unde clujenii pot alege dintr-o varietate de seturi de mobilier, produse cu o tradiție recunoscută deja în Republica Moldova, dar și în alte orașe din România.

Compania Ambianța Trade Group fabrică de mai bine de 15 ani mobilier de calitate, modern, elegant și funcțional pentru dormitor, living și bucătărie, incluzând dulapuri, mese, colțare, canapele, scaune, paturi și saltele. Totul la cele mai mici prețuri!

Ambianța Trade Group- Mobilă pentru casa ta!

Modelele sunt executate în stiluri variate, adaptate nevoilor fiecărui client în parte: clasic, modern sau rustic, tapiţate cu un sortiment bogat de stofă sau piele.

Mobilierul fabricat de societatea Ambianța Trade Group prezintă simplitate în construcția tehnică, lucru ce permite asamblarea cu ușurință a pieselor de mobilier de către orice cumpărător.

Parteneriate cu furnizori de renume în domeniul fabricării de mobilier

Întâietatea societății Ambianța Trade Group pe piața producției de mobilier este dată de colaborarea cu furnizori de materie primă şi utilaj de renume: Homag și Holzma (Germania), Kospan și Akces (Polonia) Interspan (Ungaria), Krnonospan (România), Yakar Tekstil (Turcia) sau Glaverbel (Cehia).

Ambianța Trade Group are puncte de vânzare în șase orașe ale țării: București (3 magazine – Danielli Design, Elite Center și Bucur Obor), Iași (2 magazine – Păcurari și Bularga), Brașov (Bartolomeu), Pitești (Universal Mobila), Bacău (Subex) și Cluj (magazin Piața Mărăști). De asemenea, Ambianța Trade Group are puncte de vânzare în rețeaua Dedeman din 18 orașe din România.

AmbianțaTrade Group – Gama de Mobilier pentru casa ta:

Date de contact Ambianța Trade Group Filiala Cluj SRL

Vizitat 1074 ori, 1 Visit today

Postat în CASA SI GRADINAșiMobila si Decoratiuni

Tagged In Ambianța Trade Group,canapele,coltare,dulapuri,magazin mobilă Cluj,mese,mobilier bucătărie,mobilier dormitor,mobilier living,paturi,salteleșiscaune

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings