ADISAL TH – Confecții metalice și prelucrări prin așchiere

Firma ADISAL TH activează în domeniul confecțiilor metalice și prelucrărilor prin așchiere, oferind o gamă diversificată de soluții, de la frezare, strunjire, rectificare, găurire, îndoire, galvanizare, structuri metalice la debitare cu laser, asamblare mecanică, asamblare electrică, sudare și nu numai.

ADISAL TH – confecții metalice și prelucrări prin așchiere

Înființată în anul 1991, ADISAL TH oferă servicii și produse de înaltă clasă în tot ceea ce ține de prelucrări metalice și confecții metalice. Echipa noastră este calificată în domeniu și asigură operații prin așchiere și sudură de calitate, precum și o gamă largă de confecții metalice la proiect și la temă tehnică.

Adisal TH lucrează în proporție de 95% doar pentru export, dar furnizează produse și pentru clienții interesați din România. Calitatea produselor fabricate în atelierul propriu sunt garantate printr-un sistem de management al calității în conformitate cu cerințele ISO 9001:2008. Compania utilizează cele mai noi tehnologii cu scopul de a oferi constant produse apreciate la nivel internațional.

Societatea Adisal TH a cunoscut o puternică ascensiune și și-a extins până în prezent numărul de angajați la peste 50.  Aceasta dă dovadă de seriozitate și profesionalis în fiecare serviciu prestat și livrează calitate superioară în fiecare lucrare desfășurată.

Date de Contact si identificare firma ADISAL TH SRL din Cluj Napoca

Denumire firma: ADISAL T H SRL 
Cod unic de inregistrare: 
11407094
Nr. Reg. Comertului: 
J12/127/1999

Firme din Cluj: Vazi mai multe firme specializate in Abrazive – Sudura

infoHarta.ro – Catalogul online al firmelor specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 1824 ori, 1 Visit today

Postat în Abrazive - SudurașiConfectii Metalice

Tagged In adisal th,adisal th cluj,componente mașini unelte,confectii metalice,confectii metalice cluj,fierăstrău mecanic mobil,prelucrare așchiere clujșisudură cluj

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

MAFCOM - Importator scule și utilaje pentru industrie și construcții

0264-415.172;

Bulevardul Muncii nr.16, Cluj-Napoca

Cluj Napoca, Bulevardul Muncii

Firma ADISAL TH activează în domeniul confecțiilor metalice și prelucrărilor prin așchiere, oferind o gamă diversificată de soluții, de la frezare, strunjire, rectificare, găurire, îndoire, galvanizare, structuri metalice la debitare cu laser, asamblare… Read more…

Postat în  Abrazive - Sudurași Confectii Metalice

star abrazivi

0745 659913; 0729-414.087; 0264 444 825; ;

Jucu de Mijloc, Cluj County, România

Str. Principala Nr. 24, Hala Nr. 2, Jucu de Mijloc, jud. Cluj

Firma ADISAL TH activează în domeniul confecțiilor metalice și prelucrărilor prin așchiere, oferind o gamă diversificată de soluții, de la frezare, strunjire, rectificare, găurire, îndoire, galvanizare, structuri metalice la debitare cu laser, asamblare… Read more…

Postat în  Abrazive - Sudurași Confectii Metalice