ACOPART – Acoperisuri metalice de calitate – Cluj-Napoca

ACOPART SRL Cluj-Napoca – Compania Acopart se ocupă cu montarea de acoperișuri metalice, dar realizează și acoperișuri din tablă cutată pentru hale industriale, lucrări de renovare acoperișuri sau montaj sisteme pluviale. Împreună cu echipa sa, dinamică și profesionistă, Acopart pune foarte mare preț pe calitate, atât în ceea ce privește materialele folosite, cât și în ceea ce privește manopera.

ACOPART - Acoperișuri metalice Ruukki Cluj-Napoca

Fondată în 1995, Acopart a lucrat inițial cu materiale Lindab (singurii de pe piață la acea oră), iar pe parcurs a folosit și alte mărci de materiale metalice destinate acoperișurilor. În prezent compania este reprezentant și distribuitor al mărcii RUUKKI – important furnizor de sisteme complete pentru acoperișuri metalice cu experiență de peste 50 de ani în domeniu.

Acopart – pentru acoperișuri care te țin o viață!

Toate sistemele de acoperișuri executate de specialiștii Acopart rezistă fără probleme ani la rând în cele mai dure condiții meteo (îngheț, caniculă sau ploi abundente). Puteți alege dintr-o gamă variată de modele, culori și forme, în ton cu gusturile dumneavoastră și stilul construcției pentru care doriți fie renovarea acoperișului, fie montajul unui acoperiș metalic nou.

Date de contact ACOPART SRL

  • Adrese:
    • Str. Câmpina Nr. 32/Cluj-Napoca
    • Str. Bobâlnei Nr. 37, Cluj-Napoca (2 căi de acces)
  • Telefon: 0745 515 557
  • Persoana de contact: Ianko Samoila
  • Adresa email: samuelvaida@yahoo.com

Vizitat 4020 ori, 3 Vizite astăzi

Postat în Acoperisuri si Tigle, Montaj AcoperisșiSisteme Pluviale

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

bauder

ACOPART SRL Cluj-Napoca – Compania Acopart se ocupă cu montarea de acoperișuri metalice, dar realizează și acoperișuri din tablă cutată pentru hale industriale, lucrări de renovare acoperișuri sau… Read more…

Postat în  Acoperisuri si TigleMontaj Acoperisși Sisteme Pluviale