YAYA COLOR – Producător vopsele și tencuieli decorative

YAYA COLOR produce și livrează la nivel național o gamă largă de materiale de construcții pentru finisaje interioare și exterioare, termoizolații și hidroizolații: tencuieli decorative, tencuieli de soclu, vopsele lavabile albe sau vopsele lavabile colorate.

Vasta experiență în producția vopselelor și tencuielilor decorative, dar și munca de cercetare și focus group-urile cu arhitecți, designeri, meșteri zidari sau antreprenori, au condus la dezvoltarea unui catalog de produse profesionale, realizate cu materii prime din import (Germania, Italia, Spania și Franța) și comercializate la preț de fabrică.

YAYA Color – Vopsele și tencuieli decorative pentru o casă mai frumoasă!

TENCUIALA DECORATIVĂ YAYA PLASTER este o tencuială decorativă structurată cu mare putere de acoperire, destinată finisării superioare a zidăriilor interioare și exterioare. Cu ajutorul pigmenților YAYA Tinto Fix (fabricați de CEAC AG Elveția), aceasta poate fi colorată în peste 1500 de nuanțe. Alături de aspectul deosebit pe care îl oferă, tencuiala decorativă Yaya Plaster este rezistentă la intemperii și contribuie semnificativ la izolarea locuinței.

TENCUIALA DE SOCLU are la bază dispersii apoase cu rășini acrilice hidrofobe, microfibre de armare și particule de quartz colorate în varii nuanțe. Se recomandă utilizarea acesteia în special pentru soclul casei, dar poate fi aplicată și la interior sau exterior, pe suprafețe din beton, glet, zidărie și gips carton.

Produsele din gama profesională YAYA Color se găsesc în magazinele proprii din Chiajna, Pantelimon și Turnu Măgurele. Din magazinele proprii puteți cumpăra, la prețuri de producător, vopsea lavabilă, tencuială decorativă și tencuială de soclu care vor aduce un plus de calitate și design casei.

Contact YAYA COLOR SRL

  • Telefon: 0729 011 468
  • Persoana de contact: Stancu Marian
  • Adresa email: yayacolorms@gmail.com
  • Adrese Magazine:
   • CHIAJNA – Str. Eroului, nr. 90 – com. Chiajna, jud. Ilfov; Tel: 0729 011 468
   • TURNU MĂGURELE – Str. Republicii, bl C2, parter, Turnu Măgurele; Tel: 0761 569 890
   • PANTELIMON – Com. Pantelimon, str. Mioriței, nr. 42; Tel: 0729 559 634

Vizitat 1104 ori, 1 Visit today

Postat în CONSTRUCTII si AMENAJARIșiLacuri si Vopsele

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings