Pizza Bucuresti de la Pizzeria Ciccio Pizza | Meniu Ciccio Pizza Bucuresti

Meniu Ciccio Pizza Bucuresti, str. Henri Coanda numarul 28. Comanda pizza cu livrare la domiciliu in Bucuresti, de la Pizzeria Cicio – restaurant cu specific italian:

  • Pizza, pizza pe vatra, pizza calsica, Pizza “Le Speciali”, Foccacia, Panini, Desert, Bauturi

Meniu Ciccio Pizza Bucuresti

Pizzeria Ciccio din Bucuresti, nu are incă meniul listat aici. Va rugam sa reveniti. Dacă doriti să vedeți mai multe restaurante/pizzerii/fast-food, gogoserii din Bucuresti apăsați pe Restaurante.

Ingredientele pe care le folosim la Pizzeria Ciccio sunt de cea mai bună calitate și puse laolaltă pe un blat nici prea subțire, nici prea pufos, fac ca gustul pizzei noastre să fie unul delicios. Mozzarella din belșug, șuncă și salam picant, speck și pancetta din inima Italiei, dau o notă autentică rețetelor lui CICCIO, bucătarul nostru italian, care va satisface zilnic preferințele fiecărui client. În plus, pizza este coaptă într-un cuptor cu lemne boltit, iar aluatul frământat și aplatizat manual.

Orar livrare Pizzeria Ciccio Bucuresti

  • Luni – Vineri: 11:00 – 18:30
  • Sambata – Duminica: Inchis

Taxă de livrare

  • Gratuit
  • Comanda minimă: 60 Lei

MENIU Pizzeria Ciccio Bucuresti – Pizza pe vatra Bucuresti 

Pizza clasica

Pizza” Le Speciale”

Focaccia

Panini

Desert

Bauaturi / Racoritoare

MENIU Pizzeria Ciccio Bucuresti

▲ Revenire la partea de sus

Vizitat 658 ori, 1 Visit today

Postat în Catering, Corporate catering, Fast Food, Livrari la Domiciliu, Mancare la pachet, Meniu Vegetarian, Meniul Zilei, PizzașiRESTAURANTE

Tagged In meniu pizza bucuresti,pizza bucuresti,pizza bucuresti cu livrare la domiciliu,pizza bucuresti livrare acasa,pizza bucuresti livrare sectorul 1,Pizza Ciccio Bucuresti,Pizzeria Ciccio Bucurestișipizzerii bucuresti

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings