Mancare Bucuresti de la restaurant Chinese Garden | Meniu Chinese Garden Bucuresti

Meniu Chinese Garden Bucuresti – Restaurant asiatic Bucuresti, I.L. Caragiale, nr 30, sector 2, va ofera mancare chinezeasca cu livrare la domiciliu in Bucuresti, pe baza de comanda online:

  • Pui Shanghai, Supe, Preparate din carne de pui, porc, vita, rata, pui de balta, oaie si fructe de mare, mancare vegetariana, paste, mancare chinezeasca cu orez, sosuri, desert

Despre Chinese Garden Bucuresti – Restarant chinezesc

În 2003 am deschis primul restaurant chinezesc sub numele de Chinese Garden și ne-am specializat în mâncare chinezească autentică, de calitate, la prețuri accesibile. Bucătăria chinezească este recunoscută peste tot în lume pentru modul rapid și ingenios de preparare al mâncării, prin care se păstrează vitaminele și nutrienții din legume și carne.
În mâncărurile noastre vei găsi cele mai apetisante și incitante arome ale bucătăriei chinezești. Pentru a prepara cele mai bune rețete culinare din China, folosim numai ingrediente proaspete, atent selecționate de către echipa noastră de bucătari specializați.

Meniu Chinese Garden Bucuresti

Restaurantul, livreaza mancare chinezeasca la domiciliu in Bucuresti. Cutiile sunt create special pentru a menține prospețimea și savoarea produselor noastre până cand ajung la tine acasa.
Mâncarea chinezească este de multe ori picantă, noi îți oferim posibilitatea să îți alegi cât de iute o vrei! 

Restaurantul chinezesc Chinese Garden din Bucuresti, nu are incă meniul listat aici. Va rugam sa reveniti. Dacă doriti să vedeți mai multe restaurante chiezesti cu meniu asiatic din Bucuresti apăsați pe Restaurante.

Orar livrare mancare asiatica in Bucuresti

  • Luni – Duminica: 11:00 – 23:00

Taxă de livrare Chinese Garden Bucuresti

  • Gratuit: Comenzi peste 30 Lei
  • 4 Lei: Comenzi mai mici
  • Comanda minimă: Orice valoare

MENIU Meniu Chinese Garden Bucuresti – Mancare chinezeasca Bucuresti 

Pui Shanghai, Pachetele de primavara, Shaomai, Coltunasi, Wonton

Supe

Preparate chinezesti din carne de pui, porc, vita, rata, pui de balta, oaie si fructe de mare

Mancare vegetariana

Mancare chinezeasca cu orez, paste, sosuri, desert

MENIU Chinese Garden Bucuresti

▲ Revenire la partea de sus

Vizitat 603 ori, 1 Visit today

Postat în Catering, Corporate catering, Fast Food, Livrari la Domiciliu, Mancare la pachet, Meniu Vegetarian, Meniul ZileișiRESTAURANTE

Tagged In mancare asiatica bucuresti,mancare chinezeasca bucuresti,mancare chinezeasca bucuresti livrare domiciliu,mancare chinezeasca comanda bucuresti,mancare chinezeasca livrare la domiciliu,Meniu Chinese Garden Bucuresti,restaurant asiatic bucuresti,restaurant asiatic bucuresti meniu,restaurant chinezesc bucurestișirestaurant chinezesc bucuresti 2018

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings