IOANNINA IMPEX – Echipamente de ventilație și accesorii

Firma IOANNINA IMPEX SRL din Bucuresti are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor și accesoriilor de ventilație, HVAC și a produselor responsabile de tratarea și filtrarea aerului.

Principalele categorii de produse oferite de către companie sunt ventilatoarele, centralele de ventilare cu recuperare de căldură, grilele de ventilație, controlul HVAC, filtrele și unitățile de filtrare, bateriile de încălzire, motoarele electrice, accesorii mecanice.este prezentă pe piața românească din anul 1993, având ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor și accesoriilor de ventilațieHVAC, dar și a produselor responsabile de tratarea și filtrarea aerului.

 IOANNINA IMPEX – Echipamente de ventilație și accesorii

Produsele distribuite de către companie au aplicabilitate în multiple sectoare, printre care se numără sectorul rezidențial, sălile de cinema, sălile de clasă sau parcările subterane, hotelurile, restaurantele, bucătăriile profesionale, ferme, vopsitorii, ateliere mecanice, laboratoare, mediul potențial exploziv sau mediul coroziv.

Echipa IOANNINA oferă clienților asistență tehnică încă din faza de proiectare, dar și serviciul de punere în funcțiune a echipamentelor achiziționate și, totodată, identifică soluții optime pentru fiecare necesitate. IOANNINA își diversifică oferta de produse constant pentru a răspunde prompt tuturor nevoilor clienților și oferă o gamă largă de echipamente și accesorii de ventilație, produse destinate tratării și filtrării aerului.

Cu peste 2000 de produse oferite, dar și tehnologii de ultimă generație utilizate, IOANNINA este reprezentant exclusiv în România pentru producători de renume (Nicotra Gebhardt, Casals și Vent-Axia), furnizând o gamă variată de echipamente și accesorii cu aplicații atât în ventilația rezidențială, cât și în cea industrială.

Produse oferite de firma IOANNINA IMPEX SRL din Bucuresti:

VENTILATOARE AXIALE GRILE ALUMINIU ANODIZAT
VENTILATOARE ÎN LINIE ACCESORII MECANICE
VENTILATOARE CENTRIFUGALE COMUTATOARE, ÎNTRERUPĂTOARE, POTENȚIOMETRE
VENTILATOARE TIP BOX REGULATOARE DE TURAȚIE
TURELE RELEE DE PROTECȚIE
VENTILATOARE REZISTENTE LA FOC SENZORI
VENTILATOARE DE HOTĂ CU MOTOR EXTERN MOTOARE ELECTRICE MONOFAZATE 4 POLI
VENTILATOARE JET MOTOARE ELECTRICE TRIFAZATE 4 POLI
RECUPERATOARE – UNITĂȚI SINGLE ROOM MOTOARE ELECTRICE TRIFAZATE 6 POLI
RECUPERATOARE GAMA COMERCIALĂ APLICAȚII CENTRE COMERCIALE
FILTRE AER ELECTROSTATICE VENTILAȚIE CLĂDIRI INDUSTRIALE
FILTRE AER CU CĂRBUNE ACTIV VENTILAȚIE PARCĂRI SUBTERANE
FILTRE AER CASETĂ APLICAȚII REZIDENȚIALE
FILTRE AER COMPACTE APLICAȚII CINEMATOGRAFE
APLICAȚII HORECA APLICAȚII SĂLI DE CLASĂ
APLICAȚII MEDIU COROZIV

Compania asigură livrarea întregii game de produse la nivel național!

Servicii oferite de IOANNINA IMPEX:

ASISTENȚĂ TEHNICĂ DE SPECIALITATE PUNERE ÎN FUNCȚIUNE A ECHIPAMENTELOR

Date de Contact si identificare firma IOANNINA IMPEX SRL :

Domeniu de activitate: Comercializare echipamente și accesorii de ventilație, HVAC, produse pentru tratarea și filtrarea aerului.

Denumire firma: IOANNINA IMPEX SRL 
Cod unic de inregistrare: 
3327903
Nr. Reg. Comertului: J40/2580/1993


Vazi mai multe rezultate in Firme din Bucuresti sau in Climatizare si Ventilatie Bucuresti.

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Bucuresti, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 1278 ori, 1 Visit today

Postat în Climatizare si VentilatieșiInstalatii Ventilatie

Tagged In Firme ventilatie Bucuresti,Instalatii de ventilatie industriala,Sistem ventilatie restaurant,sisteme de ventilatie bucuresti,Sisteme de ventilatie industriale,Tubulatura ventilatie Bucuresti,Ventilatie Industrialașiventilatoare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

Firma IOANNINA IMPEX SRL din Bucuresti are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor și accesoriilor de ventilație, HVAC și a produselor responsabile de tratarea și filtrarea aerului. Read more…

Postat în  Climatizare si Ventilatieși Instalatii Ventilatie

Firma IOANNINA IMPEX SRL din Bucuresti are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor și accesoriilor de ventilație, HVAC și a produselor responsabile de tratarea și filtrarea aerului. Read more…

Postat în  Climatizare si Ventilatieși Instalatii Ventilatie