IGIENA SERV SRL – Servicii de curățenie și igienizare

Bucuresti, Str. Concordiei, nr. 5, Sector 4

Firma IGIENA SERV SRL din Bucuresti, oferă o gamă largă de servicii de curățenie și igienizare: curățenie generală, alpinism utilitar, colectarea deșeurilor, curățarea coșurilor de fum și tubulaturilor de ventilație, deratizare, dezinfecție, dezinsecție, deszăpezire, ignifugare, întreținere/verificare hidranți, termoprotecție pentru toate tipurile de structuri metalice, Torcretare beton (Procedeu prin care se consolidează structura unei clădiri, menit să ofere protecție împotriva elementelor exterioare de degradare: intemperii, incendiu, uzură).

Compania a fost înființată în anul 1999 și are o echipă de peste 30 de angajați cu vastă experiență.

IGIENA SERV SRL – Servicii de curățenie și igienizare

Dacă aveți nevoie de servicii de curățenie sau igienizare, Igiena Serv pare să fie o opțiune disponibilă atat in Bucuresti cat si oriunde în România, oferind servicii autorizate și respectând standarde internaționale de calitate. Pentru mai multe informații sau pentru a solicita o ofertă.

Date de Contact si identificare firma SC IGIENA SERV SRL:


 Această firmă nu are informaţiile actualizate! Dacă dețineți această firmă click aici.

Infoharta.ro este o platformă online concepută pentru promovarea afacerilor la nivel local şi naţional, oferind informatii actualizate despre produsele şi serviciile companiilor din Romania.  

Actualizarea continutului din pagina online de prezentare a firmei tale, a datelor de contact, a ofertei de produse şi servicii îți va poziționa firma înaintea concurenței şi va simplifica legătura dintre potențialii clienti și firma ta.

  • Fiecare companie înscrisa pe infoharta.ro, beneficiază de o pagina online personalizata ( realizată de designeri şi programatori profesionişti ) ce conține toate datele de contact, backlink-uri de calitate pentru website-ul firmei, localizarea pe harta afacerilor din România şi prezentarea detaliata a ofertei de produse si servicii, asigurand o prezența online şi o legatură către potențialii clienți, timp de 7 zile din 7, 24h din 24h.
  • Echipa noastră tehnică este specializată în crearea paginilor online optimizate, în așa fel încat firma ta să fie ușor de găsit în căutarile Google / internet.
  • Noi suntem aici ca să îţi uşurăm drumul către succes. Tu continui să faci afaceri şi să oferi produse şi servicii de calitate, iar noi ne asigurăm că acestea vor fi remarcate printr-un conţinut bine scris şi un design personalizat, care vor transforma vizitatorii de pe infoharta în clienţii tăi.
infoharta.ro lucrează pentru dumneavoastra chiar şi dupa ce ultimul angajat al firmei s-a dus la culcare!
Denumire firma: IGIENA SERV SRL
Cod unic de inregistrare: 12250620
Nr. Reg. Comertului: J40/8927/1999
Persoana contact: Mihai Leonard
Cifră de afaceri 2022: 3,986,422 lei
Cod CAEN: 8121 – Activitati generale de curatenie a cladirilor

Firme din Bucuresti si Ilfov: Vezi mai multe firme specializate în Curatenie Servicii

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 1564 ori, 1 Visit today

Postat în Curatenie, Curatenie ServiciișiDeratizare, Dezinfectie, Dezinsectie

Tagged In Activităţi generale de curăţenie a clădirilor - Cod CAEN 8121

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

ALLCHIM DDD CO - Dezinsectie, Deratizare, Dezinfecție - Firme Bucuresti

021 319 2657; 021 319 3202;

Strada Rușețu 12, Sector 6, București, România

sector 6, București

Firma IGIENA SERV SRL din Bucuresti, oferă o gamă largă de servicii de curățenie și igienizare: curățenie generală, alpinism utilitar, colectarea deșeurilor, curățarea coșurilor de fum și… Read more…

Postat în  CuratenieCuratenie Serviciiși Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie

AFRO CLEANING - servicii de curatenie - Firme curatenie Bucuresti

0732-405.099; 0732-405.096; 0732-405.100;

Bulevardul Bucureștii Noi 76, Sector 1, București, România

Sector 1, Bucuresti

Firma IGIENA SERV SRL din Bucuresti, oferă o gamă largă de servicii de curățenie și igienizare: curățenie generală, alpinism utilitar, colectarea deșeurilor, curățarea coșurilor de fum și… Read more…

Postat în  CuratenieCuratenie Serviciiși Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie