Car Expert Auto – Service Auto Pipera

Car Expert Auto – Service Auto Pipera, ofera o gama completa de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare:

  • Diagnoza
  • Mecanica
  • Electrica
  • Tinichigerie
  • Vopsitorie
  • Intretinere curenta si periodica

Car Expert Auto – Service Auto Pipera, Bucuresti

Avem in portofoliu clienti de renume:

  • Societatile de asigurare (Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Uniqa, Gothaer, Carpatica, Credit Europe);
  • Companii cu parcuri mari de masini (Dhl, Vodafone, Coca-Cola, Holcim, Telekom, Volskbank Leasing, Klass Wagen, 3 M, Idilis, Biogenis, BT Operational Leasing, Dorna, NEI Holding, Scorseze Ambulanta, Falcon Security, Alcor, URS Enginnering, Avitech, 2k Telecom);
  • Societati de Leasing Operational: LeasePlan;
  • Clienti persoane fizice.

Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si al dotarilor performante, Car Expert Auto Center este Centru de Constatare a Daunelor Auto pentru politele RCA si CASCO incheiate in cadrul companiei Generali.

Compania Car Expert Auto Center a fost aleasa de catre Standox pentru crearea Centrului de Instruire Standox Romania si este primul si singurul service din Romania din reteaua REPANET atestat de catre compania Standox.

In plus, oferim clientilor nostri garantie pe viata la reparatiile de vopsitorie pentru care folosim vopsea Standox, utilizata de majoritatea reprezentantelor auto din Romania.

In cadrul vopsitoriei folosim tehnologie de ultima generatie, STANDO BLUE, un furnizor de top pentru producatorii de autovehicule la nivel mondial.

In procesele tehnologice, folosim piese de schimb si accesorii acreditate, de origine sau de prim montaj. Furnizorii nostri sunt: Autotal, Augsburg International, Materom, Autonet, Avia, Unix, Elit.

Service-ul are un numar total de 25 de angajati care sunt instruiti periodic in cadrul unor cursuri de specializare in Germania sau in Romania.

Vizitat 770 ori, 1 Visit today

Postat în AUTO, MOTO, ATVșiService auto, asistenţă tehnică

Tagged In diagnoza auto bucuresti,reparatii auto bucuresti,service auto pipera,tinichigerie auto bucuresti,tinichigerie vopsitorie bucurestișivopsitorie auto bucuresti

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

Car Expert Auto – Service Auto Pipera, ofera o gama completa de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare: Diagnoza Mecanica Electrica Tinichigerie Vopsitorie Intretinere curenta si periodica Car Expert… Read more…

Postat în  AUTO, MOTO, ATVși Service auto, asistenţă tehnică