ALFANAUTIC – Proiectare si executie piscine – Reparatii si intretinere piscine

Firma ALFANAUTIC București executa  piscine de orice mărime și model, piscine din  fibră de sticlă, beton și panouri de oțel. Compania ofera si servicii de reparații piscine, montaj piscine și echipamente piscine, livrare și instalare piscine, întrețineri periodice piscine, intervenții rapide, tratamente profesionale apă și reparații instalații piscine..

ALFANAUTIC – Proiectare si executie piscine – Reparatii si intretinere piscine

Utilizând echipamente de calitate de la producători de renume, firma din Bucuresti, execută orice lucrare de reparație a instalației unei piscine (înlocuire conducte și filtre, revizii instalații), asigură servicii de întreținere piscine (aspirare bazin, spălare filtre, curățare pereți, tratamente chimice apă) și intervine prompt în caz de avarie. Din dorința de a oferi servicii complete firma comercializează și livrează la adresa clientului o gamă largă de echipamente și consumabile pentru piscine.

Alături de realizarea, repararea și întreținerea piscinelor, ALFANAUTIC mai asigură servicii de amenajare spații verzi și grădini, transporturi speciale (marfă, mobilier, mutări) precum și reparații pentru ambarcațiuni, șalupe și bărci, având o echipă specializată și foarte experimentată în acest domeniu.

Vizitat 1443 ori, 1 Visit today

Postat în Piscine

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings