Redax Rent – Inchirieri Auto Brașov – Masini de inchiriat Brasov

Bulevardul Griviței 97, Brașov, Romania

Luni - Vineri 08.00-18.00; Sâmbătă şi Duminică închis

Echipa Redax Rent va sta la dispozitie cu servicii profesionale in domeniul inchirierilor auto, avand la baza o experienta de peste 12 ani in domeniu.​

Redax Rent – Inchirieri Auto Brașov – Masini de inchiriat Brasov

Oferim servicii de rent a car fara sofer cu preluare si predare in Brasov​. Servicii de preluare si predare a masinilor la aeroporturile internationale Bucuresti si Sibiu. Servicii de preluare si predare a masinilor pe raza judetului Brasov   Servicii de rent a car cu sofer – prin colaborare cu alt operator (serviciu externalizat). Servicii de inchiriere auto pe termen mediu si lung in conditii avantajoase​.

Pachete de servicii extra pentru clientii fideli:

  • reduceri de pret;
  • livrarea si preluarea masinii de la adresa clientului;
  • rezervari fara avans si fara garantii;

Automobilele puse la dispozitia clientilor nostri, dispun de verificari ITP la 6 luni si beneficiaza de mai multe intrari anuale in service pentru inspectiile periodice si verificarea starii tehnice.

In oferta Redax Rent gasiti autoturisme cu varsta maxima de 6 ani, in special din productia grupului VAG – marcile Volkswagen si Skoda. ​Pe langa echiparea tehnica cu motoare diesel performante si putin poluante, Euro 5 si Euro 6 masinile noastre ofera si de un grad ridicat de siguranta si confort prin tinuta de drum si dotarile de care dispun.

Fiecare autoturism dispune de o echipare individuala care poate cuprinde printre altele: climatizare automata sau manuala, intre 6 si 10 airbaguri, ABS, ESP, incalzire in scaune, geamuri si oglinzi reglabile electric, senzori de parcare, senzori ploaie, senzori antiorbire, hill-assist, radio-CD, port USB, Bluetooth si GPS.

Rezervati online acum masina dorita pentru excursia de afaceri sau pentru vacanta in tara.


 Această firmă nu are informaţiile actualizate! Dacă dețineți această firmă click aici.

Date de contact si identificare firma REDAX SRL din Brasov:

Denumire firma: REDAX SRL
Cod unic de inregistrare: 37133979
Nr. Reg. Comertului: J08/405/2017
Cod CAEN: 6831 – Agentii imobiliare

Firme Brasov: Vezi mai multe firme specializate in » ÎNCHIRIERI AUTO – RENT A CAR

500173

Vizitat 462 ori, 1 Visit today

Postat în Închirieri auto - Rent a car

Tagged In Agenţii imobiliare - Cod CAEN 6831,Inchirieri Auto Brasov,Inchirieri auto persoane fizice,Inchirieri Masini Brasov,Redax Rent,REDAX SRL,Rent a car BrasovșiRent a car ieftin

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos: