GREEN PARK VILLAS – constructii imobiliare noi – ansamblu rezidential Brasov

Ansamblul rezidential Green Park Villas este localizat la intrarea in Municipiul Brasov, la 500 de mentri de Calea Bucuresti (principala artera de intrare in Municipiul Brasov din directia Bucuresti), avand in apropiere, principala zona comerciala a Brasovului (Metro, Selgros, Macromall, Carrefour, Bricostore, Praktiker, Mobexpert, Kaufland, s.a.) si va cuprinde 70 de case.

GREEN PARK VILLAS Brasov

Green Park Villas este la doar 15 min. de Centrul Istoric al Brasovului (Piata Sfatului). In imediata apropiere a ansamblului se afla 3 baze sportive (terenuri de tenis, terenuri artificiale de fotbal, teren de rugby), Lacul Noua si Aqua Park Brasov.

Dezvoltatorul proiectului imobiliar Green Park Villas este societatea SC NEW PROPERTIES SRL, societate romana apartinand grupului belgian Centrimo NV si Fivanco, grup de investitori cu experienta vasta in domeniul imobiliar care a dezvoltat mai multe proiecte imobiliare pe plan international, in special ansambluri rezidentiale.

Contact SC New Properties SRL

Denumirea companiei: NEW PROPERTIES SRL
Adresa Sediului Social: Strada Cedrilor 12, Brașov
Cod unic de inregistrare: 18105026
Nr. Reg. Comertului: J08/2719/2005

Vizitat 997 ori, 1 Visit today

Postat în Constructii, Constructii Imobiliare NoișiCONSTRUCTII si AMENAJARI

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

Ansamblul rezidential Green Park Villas este localizat la intrarea in Municipiul Brasov, la 500 de mentri de Calea Bucuresti (principala artera de intrare in Municipiul Brasov din directia Bucuresti),… Read more…

Postat în  ConstructiiConstructii Imobiliare Noiși CONSTRUCTII si AMENAJARI