Plasă gard sudată zincată 1.2 x 20 m

111,00 Lei( Fixed Price )

Baia Mare, Maramureş, România

Baia Mare

Trade

10 iunie 2023

Livram Plasă gard sudată zincată in Baia Mare si in orice localitate din Maramureș sau din Romania

0743 46 44 13

Contact vânzător

Oferte Descriere

Plasă gard sudată zincată 1.6 x 55 x 75 x 1200 x 20 ml (grosime sârmă x dimensiune ochi x dimensiune ochi x înălțime x lungime rolă)

Tip produs: Plasă sudată din sârmă zincată.

Dimensiuni: grosime sârmă 1,6 mm x dimensiuni ochiuri: 55 x 75 mm x înălțime 1.2 m x lungime rola 20 m

Plasă gard sudată zincată 1.2 x 20 m

Plasă de gard sudată este fabricată din sârmă zincată cu grosimea de 1.6 mm si înălţimea de 1.2 m. Se comercializeaza la sul cu lungimea de 20 m.
Plasa sudată zincată este recomandată pentru împrejmuiri de terenuri sau zone rezidentiale; pentru construcția de cuști si adăposturi ventilate pentru păsări si animale.

Acest tip de plasă sudată reprezintă cea mai ieftină variantă pentru imprejmuiri, este rigidă, economică și ușor de montat.

Specificaţii tehnice Plasă gard sudată zincată 1.6 x 55 x 75 x 1200 x 20 ml

Tip produs plasă sudată din sârmă zincată.
Grosime sârmă 1.6 mm
Dimensiune 1.2 m x 20 m (înălțime x lungime rola)
Dimensiunea ochiului 55 x 75 mm
Culoare gri
Greutate 13 kg / sul
Vânzare produsul se comercializează la rolă (1 rolă = 20 ml)
Mod ambalare la palet 15 role
Domeniu de utilizare garduri si imprejmuiri zone rezidentiale si industriale

Caracteristici Plasă gard sudată zincată la rolă 20 m:

 • Fabricată din sârmă de oțel zincată cu rezistență mare la coroziune;
 • Plasa sudată zincată este realizată prin sudură electrică.
 • Rezistenta buna la exterior si durabilitate in condiții atmosferice diverse;
 • Montaj rapid;
 • Instalare uşoară, chiar si de persoane nespecializate.
 • Este cea mai ieftină variantă pentru imprejmuiri dintre toate variantele de plasa de sarma.
 • Versatilitatea sa face ca plasa sudată zincată să fie utilizată într-o mare varietate de domenii.

Domenii de utilizare Plasa sudată zincată:

 • Garduri si Împrejmuiri: Plasa sudată zincată este frecvent utilizată pentru constructia gardurilor rezidențiale, comerciale și industriale. Plasa sudată zincată poate fi folosită pentru a delimita și proteja proprietățile, grădinile, păşunile sau terenurile;
 • Agricultură și Zootehnie: Plasa sudată zincată este utilizată pentru a construi garduri pentru pășuni, grajduri, ferme de animale și alte zone de protecție a animalelor. Gardurile realizate cu această plasă asigură siguranța animalelor și împiedică pătrunderea animalelor sălbatice.
 • Construcții temporare: Plasa sudată zincata este adesea folosită în construcții temporare, cum ar fi garduri temporare de șantier sau pentru a delimita zone temporare pentru evenimente.
 • Cuști, țarcuri si adăposturi ventilate pentru animale și păsări: Plasa sudată zincată este folosită pentru construirea custilor pentru pasari si animale, cum ar fi: custi pentru câini, pisici, găini, iepuri și alte animale de companie sau ferme.
 • Voliere și cuști pentru păsări: Datorită structurii sale solide, plasa sudată zincata este ideală si pentru construirea volierelor și cuștilor pentru păsări. Aceasta oferă o protecție bună împotriva prădătorilor și permite păsărilor să aibă un spațiu sigur pentru zbor și mișcare.
 • Agricultură si Zootehnie: Plasa sudată zincată este adesea utilizată pentru a construi garduri pentru animale; pentru a proteja plantele și culturile împotriva daunelor provocate de animale; Plasa sudată zincată poate fi folosita ca suport pentru plante cățărătoare deoarece ofera o structură solidă pentru plantele cu tulpini lungi, facilitând creșterea și recoltarea plantelor; Plasa sudată zincată poate fi instalată în jurul grădinilor, serelelor sau culturilor pentru a crea bariere fizice pentru a proteja recolta;
 • Protecția grădinilor: Plasa sudată zincată poate fi utilizată pentru a proteja grădinile de animalele sălbatice, cum ar fi iepuri, caprioare, mistreti, rozatoare sau pentru a crea o barieră împotriva animalelor de companie.
 • Protecția vegetației: Plasa sudată zincată poate fi folosită pentru a proteja plantele de daunele cauzate de animale sau de factori de mediu.
 • Construcții cu rol de protecție și siguranță: Plasa sudată zincată este utilizată în diverse aplicații care necesita siguranță, cum ar fi balustrade, grilaje pentru ferestre și pentru a proteja de anumite zone periculoase.

Transport 

 • Livram plasa gard sudată zincată in Baia Mare si in orice localitate/zona din Maramureș sau din Romania.

VEZI TOATE PRODUSELE DIN CATEGORIA PLASA GARD SUDATA ZINCATA.

Plasă gard sudată zincată 1.6 x 55 x 75 x 1200 x 20 ml (grosime sârmă x dimensiune ochi x dimensiune ochi x înălțime x lungime rolă)


Vezi mai multe » OFERTE » GARDURI METALICE » PLASE GARD » PLASA GARD SUDATA ZINCATA


Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos: