Plasă gard împletită zincată 2.8 mm x 50 x 1700 x 10 ml

 • Ad ID: 36761400213635

 • 195 vizualizări

305,00 Lei( Fixed Price )

Baia Mare, Maramureş, România

Romania

Maramures

Baia Mare

Trade

16 iunie 2023

Livram Plasă împletită in Baia Mare si in orice localitate din Maramureș sau din Romania

0743 46 44 13

Contact vânzător

Oferte Descriere

Plasă gard împletită zincată 2.8 mm x 50 x 1700 x 10 ml (grosime sârmă x dimensiunea ochiului x înălțime x lungime rolă)

Tip produs: Plasă împletită cu ochiuri pătrate din sârmă zincată.

Dimensiuni: grosime sârmă 2,8 mm x dimensiuni ochiuri: 50 x 50 mm x înălțime 1.7 m x lungime rola 10 m

Plasă gard împletită zincată 2.8 mm x 50 x 1700 x 10 ml ( Ø x ochi x h x L )

Plasă de gard împletită cu ochiuri pătrate este fabricata din sârmă moale zincată cu grosimea de 2.8 mm, cu înălţimea de 1.7 m si se comercializeaza la sul cu lungimea de 10 m.
Plasa împletită este recomandată pentru împrejmuiri si delimitări de terenuri si zone rezidentiale sau industriale;

Acest tip de plasa de grad se monteaza usor, indiferent de denivelările solului, datorită flexibilităţii si se fixeaza pe stâlpi metalici sau de beton cu sârmă zincată, cleme de prindere sau cu alte sisteme de prindere.

Specificaţii tehnice Plasă gard împletită zincată 2.8 mm x 50 x 1700 x 10 ml

Tip produs plasă împletită cu ochiuri pătrate din sârmă zincată.
Grosime sârmă 2.8 mm
Dimensiune 1.7 m x 10 m (înălțime x lungime rola)
Dimensiunea ochiului 50 x 50 mm
Culoare gri
Greutate 33 kg / sul
Vânzare produsul se comercializează la rolă (1 rolă = 10 ml)
Mod ambalare la palet 16 role
Domeniu de utilizare garduri si imprejmuiri zone rezidentiale si industriale

Caracteristici Plasa impletita din sarma zincata:

 • Fabricată din sârmă de oțel zincată cu rezistență mare la coroziune;
 • Rezistenta buna la exterior si durabilitate in condiții atmosferice diverse;
 • Montaj rapid;
 • Instalare uşoară, chiar si de persoane nespecializate.
 • Versatilitatea sa face ca plasa impletita din sarma zincata să fie utilizată într-o mare varietate de domenii.

Domenii de utilizare Plasa gard împletită zincata:

 • Garduri si Împrejmuiri: Plasa împletită zincata este frecvent utilizată pentru constructia gardurilor rezidențiale, comerciale și industriale. Plasa impletita cu ochiuri patrate poate fi folosită pentru a delimita și proteja proprietățile, grădinile, păşunile sau terenurile; Plasele împletite oferă vizibilitate ridicată, fiind ușor de integrat în orice tip de amenajări.
 • Agricultură și Zootehnie: Plasa gard împletită zincată este utilizată pentru a construi garduri pentru pășuni, grajduri, ferme de animale și alte zone de protecție a animalelor. Gardurile realizate cu această plasă asigură siguranța animalelor și împiedică pătrunderea animalelor sălbatice.
 • Construcții temporare: Plasa împletită zincata este adesea folosită în construcții temporare, cum ar fi garduri temporare de șantier sau pentru a delimita zone temporare pentru evenimente.
 • Cuști, țarcuri si adăposturi ventilate pentru animale și păsări: Plasa împletită zincata este folosită pentru construirea custilor pentru pasari si animale, cum ar fi: custi pentru câini, pisici, găini, iepuri și alte animale de companie sau ferme.
 • Voliere și cuști pentru păsări: Datorită structurii sale solide, plasa împletită zincata este ideală si pentru construirea volierelor și cuștilor pentru păsări. Aceasta oferă o protecție bună împotriva prădătorilor și permite păsărilor să aibă un spațiu sigur pentru zbor și mișcare.
 • Agricultură si Zootehnie: Plasa împletită zincata este adesea utilizată pentru a construi garduri pentru animale; pentru a proteja plantele și culturile împotriva daunelor provocate de animale; Plasa împletită cu ochiuri patrate poate fi folosita ca suport pentru plante cățărătoare deoarece ofera o structură solidă pentru plantele cu tulpini lungi, facilitând creșterea și recoltarea plantelor; Plasa împletită zincata poate fi instalată în jurul grădinilor, serelelor sau culturilor pentru a crea bariere fizice pentru a proteja recolta;
 • Protecția grădinilor: Plasa împletită zincata poate fi utilizată pentru a proteja grădinile de animalele sălbatice, cum ar fi iepuri, caprioare, mistreti, sau pentru a crea o barieră împotriva animalelor de companie.
 • Protecția vegetației: Plasa împletită zincata poate fi folosită pentru a proteja plantele și tufișurile de daunele cauzate de animale sau de factori de mediu.
 • Construcții cu rol de protecție și siguranță: Plasa împletită zincata este utilizată în diverse aplicații care necesita siguranță, cum ar fi balustrade, grilaje pentru ferestre și pentru a proteja de anumite zone periculoase.

Transport 

 • Livram plasa de gard împletită zincata in Baia Mare si in orice localitate/zona din Maramureș

VEZI TOATE PRODUSELE DIN CATEGORIA PLASA GARD IMPLETITA ZINCATA.

Plasă gard împletită zincată 2.8 mm x 50 x 1700 x 10 ml (grosime sârmă x dimensiunea ochiului x înălțime x lungime rolă)


Vezi mai multe » OFERTE » GARDURI METALICE » PLASE GARD » PLASA GARD IMPLETITA ZINCATA


Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos: