Restaurant Barbarossa Baia Mare – Meniu, Preturi – Coaste Baia Mare

Piața Libertății 12, Baia Mare, Județul Maramureș, România

Restaurant Barbarossa Baia Mare, Piata Libertatii 12, centru vechi, va ofera un meniu cu specific international din care puteti comanda online mancare cu livrare la domiciliu sau birou in Baia Mare:

  • mic dejun; supe si ciorbe; pizza; cele mai bune coaste de porc din Baia Mare; Preparate din carne de vita, pui, peste; Garnituri; salate; sosuri; desert – papanasi, brownie; bauturi.
Această firmaă nu are informaţiile actualizate. Dacă dețineți acest Restaurant din Baia Mare şi doriţi sa puteti fi contactat telefonic sau online de catre clienţi si sa aveti Meniul activat pentru comenzile online cu livrare la domiciliu –  CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestei firme? Pentru afisarea datelor de contact pe infoharta.ro, Achizitionați 0743-464 413 o pagina standard sau personlinzata cu oferta de produse si servicii in Ghidul Online cu Restaurante din Baia Mare, Maramures. Trimiteți datele dvs.

Înscrierea în INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.

Despre Barbarossa Baia Mare

Restaurantul Barbarossa din Baia Mare va asteapta cu comenzi de mancare cu livrare la domiciliu dintr-un meniu bogat cu specific international.

Orar livrare mancare in Baia Mare

  • Luni-Duminica: 11:00 – 21:00

Taxă de livrare

  • 13 Lei prin curier
  • Comanda minimă: Orice valoare

Vizitat 2630 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Fast Food, Mancare la pachet, Meniu Vegetarian, Meniul Zilei, PizzașiRESTAURANTE

Tagged In barbarossa baia mare,barbarossa baia mare meniu,cele mai bune coaste de borc baia mare,coaste baia mare,coaste barbarossa baia mare,coaste de porc baia mare,pizza baia mare,restaurant barbarossa baia mare,restaurante baia mare centru vechi,terasa baia mare centrul vechișiunde se mananca bine in baia mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

Cofetaria Rodna Baia Mare

Strada Grănicerilor 81, Baia Mare, România

Granicerilor - Hatvan

Restaurant Barbarossa Baia Mare, Piata Libertatii 12, centru vechi, va ofera un meniu cu specific international din care puteti comanda online mancare cu livrare la domiciliu sau birou… Read more…

Postat în  Fast FoodMancare la pachetMeniu VegetarianMeniul ZileiPizzași RESTAURANTE