RELAX SECURITY SRL – Sisteme de securitate, Instalatii Electrice si Automatizari

Firma RELAX SECURITY SRL din Baia Mare are ca principal obiect de activitate proiectarea, executarea şi punerea în funcţiune a sistemelor de securitate şi automatizări: sisteme de alarmă si antiefracţie; sisteme de protecţie perimetrală; sisteme de supraveghere video; instalare de interfoane şi videointerfoane; sisteme de control acces şi pontaj electronic; automatizări usi de garaj si porţi batante, culisante; sisteme de detecţie şi avertizare la incendiu, scurgeri de gaz şi emisie de monoxid de carbon; Sisteme complete de instalaţii electrice: cablaje aparente şi îngropate în zidărie: sisteme de iluminare cu senzori de înaltă tehnologie; soluţii integrate de iluminare şi supraveghere în aparataje de înaltă calitate tehnică şi tehnologică.

RELAX SECURITY SRL – Sisteme de securitate, Instalatii Electrice si automatizari

Servicii oferite de RELAX SECURITY SRL:

Alte servicii oferite:

INSTALARE DE SISTEME DE SECURITATE COMPLEXE LA FIRME ŞI REŞEDINŢE PRIVATEsisteme de alarmare antiefracţie cu senzori cu fir şi radio inclusiv; conectare la dispecerat de intervenţie rapidă; camere de luat vederi cu conectare la PC şi acces internet: camere video ascunse pentru magazine şi sedii de firme; monitorizarea  intrărilor prin control acces inclusiv pontaj; detecţia şi semnalizarea antiincendiu cu senzori şi sirene speciale.

INSTALAREA DE INTERFOANE ŞI SISTEME DE COMUNICARE INTEGRATEinterfoane de scări de bloc şi case particulare duplex şi semiduplex; videointerfoane color& alb-negru multipost cu intercomunicaţie; interfoane radio şi cu comunicare prin post-trafo( direct la 220 V ); reţele de voce-date prin centrale telefonice şi prin INTRANE.

INSTALAREA DE AUTOMATIZARI DE PORŢIautomatizări de porţi industriale şi de reşedinţe particulare; automatizări de uşi de garaj inclusiv soluţii complete cu centralizare pe o singură telecomandă.

SISTEME COMPLETE DE INSTALAŢII ELECTRICEcablaje aparente şi îngropate în zidărie; sisteme de iluminare cu senzori de înaltă tehnologie; montaje profesionale de aparataje şi siguranţe de înaltă securitate; soluţii integrate de iluminare şi supraveghere în aparataje de înaltă; calitate tehnică şi tehnologică.

Firma RELAX SECURITY SRL este autorizata de IGP pentru sistemele de securitate, de Grupul de Pompieri Militari pentru. sisteme antiincendiu şi ANRE pentru instalaţii electrice.

Date de Contact si identificare firma INTERAMPER MM SRL Baia Mare:

  • Telefon: 0722-374 469;
  • Solicita oferta de pret: Click aici
  • Adresa WEB: click aici
  • E-mailclick aici
  • Adresa: Strada Iuliu Maniu 16, Baia Mare, Maramures

Denumire firma: RELAX SECURITY SRL
Cod unic de inregistrare: 
25262996
Nr. Reg. Comertului: J24/298/2009 


Firme din Baia Mare: Vazi mai multe firme specializate in Automatizari

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

 

Vizitat 2351 ori, 1 Visit today

Postat în Automatizari, Instalatii electriceșiSisteme de Alarma si Securitate

Tagged In Automatizari Baia Mare,automatizari porti,automatizari usi de garaj,firma interfoane Baia Mare,montaj interfoane Baia Mareșisuprabeghere video Baia Mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

Sil Company - Ferometal Baia Mare - Materiale de Constructii si Amenajari

Firma RELAX SECURITY SRL din Baia Mare are ca principal obiect de activitate proiectarea, executarea şi punerea în funcţiune a sistemelor de securitate şi automatizări: sisteme de alarmă si antiefracţie;… Read more…

Postat în  AutomatizariInstalatii electriceși Sisteme de Alarma si Securitate