PRONED CONTROL – Materiale plastice industriale – Produse pentru etansari industriale

Firma PRONED CONTROL SRL din Baia Mare se ocupa cu furnizarea de materiale şi produse industriale de calitate: Materiale Plastice De Uz GeneralMateriale Plastice Tehnice; Materiale Plastice UltraperformanteProduse Finite Din Materiale Plastice; Produse pentru Etansari Industriale; Alte Materiale Plastice si Compozite.

Compania asigură consultanţă tehnică privind alegerea, caracteristicile, prelucrarea şi exploatarea tuturor produselor comercializate.

PRONED CONTROL – Materiale plastice industriale – Produse pentru etansari industriale

Produse si servicii oferite de firma PRONED CONTROL SRL:

Materiale Plastice De Uz General

Materiale plastice tehnice, sub formă de semifabricate de tip bare, ţevi, plăci; piese finite prelucrate din acestea:

 • PVC – Policlorură de vinil:

Domenii de utilizare: Sisteme de ventilaţie industrială; canale de aer şi de materiale; rezervoare de apă şi de substanţe chimice; sisteme de ţevi, filtre, piese electroizolante, căzi de galvanizare, agitatoare, instalaţii de decapare, piese şi elemente tehnologice şi din industria fotografică; elemente de construcţii, etc.

 • PP – Polipropilenă:

Domenii de utilizare: Organe de maşini supuse la solicitări mecanice mai mici, ca de exemplu: lagăre, roţi dinţate, carcase de aparate; rezervoare de galvanizare, piese izolatoare electrice, tancuri din industria chimică, vase de depozitare, instalaţii din industria publicitară, unelte, sisteme cu solicitare mică pentru transport de materiale, componente de tobogan, etc.

 • HGW 2082 – Textolit:

Domenii de utilizare: Datorită caracteristicilor de alunecare şi mecanice bune se poate utiliza la realizarea lagărelor, roţilor dinţate şi ghidajelor la prese, maşini de rindeluit grele, gatere şi a altor organe de maşini cu solicitare mare, precum şi la fabricarea jgheaburilor de transport materiale, carcaselor şi reperelor de aparate, etc.
În general se poate utiliza bine în locurile unde stabilitatea dimensională şi rezistenţa la compresiune a materialelor termoplastice de uz general nu este satisfăcătoare.

 • PMMA – Plexiglas.:

Domenii de utilizare: Organe de maşini din industria de aparatură electrică, carcase de aparate, geamuri de securitate, vitrine din industria publicitară, cutii, corpuri de iluminat, etc. – care sunt supuse unor solicitări mecanice reduse.

Materiale Plastice Tehnice

 • PA – Poliamidă

Domenii de utilizare (grupă de materiale de utilizare universală): Bucşe pentru lagăre de alunecare, ghidaje, role de susţinere, de întindere, de ghidare şi de transport, scripeţi, roţi dinţate, cremaliere, roţi melcate, roţi de lanţ, plăci de tăiere, elemente izolatoare, elemente de etanşare, şuruburi, piuliţe, şaibe, flanşe, elemente de legătură, cilindri, discuri, etc.

 • POM – Poliacetal.

  Produse: POM C; POM H; POM H AF; POM C-TF (POM C + PTFE); POM C GF25 (POM C + fibră de sticlă); POM C AS (POM C antistatic); POM C ELS (POM C conducător electric).

Domenii de utilizare: Piese de precizie cu stabilitate dimensională, roţi dinţate cu modul mic, scaune de supape, arcuri, elemente de alunecare, came de comandă, piese electroizolatoare în industria electrotehnică, organe de maşini în contact permanent cu apa, role, organe de asamblare, elemente de etanşare, elemente elastice, etc.

 • PC – Policarbonat

Domenii de utilizare: Elemente de aparate de precizie, piese în contact cu alimente, instalaţii medicale şi farmaceutice, geamuri de securitate, carcase, materiale de construcţii, panouri publicitare, staţii de autobuze, elemente izolatoare, etc.

Policarbonat pentru utilizare industrială – fără proprietăţi optice.

Policarbonat pentru construcţii – cu proprietăţi optice.

 • PET – Polietilentereftalat

Domenii de utilizare: Ghidaje puternic solicitate, lagăre de alunecare, organe de maşini cu stabilitate dimensională mare pentru mecanică fină, jgheaburi, plunjere de distribuţie, elemente de pompe, elemente izolatoare în industria electrotehnică, role, roţi dinţate, came, scaune de supape, elemente de etanşare, etc..

 • UHMW PE – Polietilenă

Domenii de utilizare: Lagăre de alunecare, jgheaburi, mese de tranşat (industria alimentară si pielărie), căptuşeli pentru tobogane şi pentru depozitare de materiale granulare, role, roţi dinţate cu sarcini reduse, elemente izolatoare, elemente de etanşare, căptuşirea silozurilor, transportoarelor, cupelor, benelor, utilaje din industria celulozei şi hârtiei, instalaţii de îmbuteliere, epurare, pompare, vane de electroliză, pentru ecranare în industria electrotehnică şi nucleară, etc.

 • HGW 2372 – Sticlotextolit

Domenii de utilizare: Plăcile din sticlotextolit sunt utilizate ca materiale electroizolante la construcția de diverse mașini și echipamente, în special la acelea la care se cere o bună stabilitate dimensională, rezistență la temperaturi ridicate și flamabilitate scazută, în locuri în care temperaturile înalte de lucru (ocazional pana la 200°C) sunt asociate cu cerințe de rezistență înaltă la compresiune.
Din acest material se pot confecționa diverse piese:plăci electroizolante, borne, componente care se încălzesc în funcționare, aplicații de comutare electrică, etc.

 • PUR – Poliuretan

Domenii de utilizare: Poliuretanul elastic, sub formă de plăci sau tuburi, se folosește în industrie oriunde este nevoie de un material elastic cu proprietăți deosebite, inclusiv protecție excelentă la impact.
Aplicații uzuale: bandaje roți, garnituri, manșete de etanșare, cuplaje, role, bucșe.
Semifabricate disponibile: bare, tuburi, plăci.

PTFE – Politetrafluoretilenă

Domenii de utilizare: Repere de utilaje din industria alimentară, chimică, textilă, elemente de etanşare, elemente izolatoare, elemente de precizie din industria de aparate, aparate medicale şi farmaceutice, jgheaburi, etc.

Materiale Plastice Ultraperformante
 • MATERIALE PLASTICE SPECIALE (HPM*) II – pentru utilizare în industria chimicăPSU (polisulfonă); PES (polietersulfonă); PPSU (polifenilsulfonă); PEI (polieterimidă); PVDF (polifluorură de viniliden); PPE (polifenilen eter).
 • MATERIALE PLASTICE SPECIALE (HPM*) I – pentru utilizare în condiţii tribologice deosebite: PI (poliimidă); PEEK (polieteretercetonă); PPS (polifenilensulfură)

Produse Finite Din Materiale Plastice
 • Angrenaje din PA (poliamidă);
 • Piese din PA (poliamidă); PMMA (plexiglas); PET (polietilentereftalat); PE HD 1000 (polietilenă); HGW 2372 (sticlotextolit); POM C (poliacetal);
 • Piese din HGW 2372 (sticlotextolit); HGW 2082 (textolit);
 • Piese din PUR (poliuretan);
 • Piese din PC (policarbonat);
Etansari Industriale

Şnururi împletite non-azbest pentru etanșări dinamice și statice, plăci de etanşare pentru garnituri, plăci de izolaţie termică.

 • Şnururi de etanșare

Domenii de utilizare: Etanşări pentru aplicaţii dinamice: sunt cele mai vechi şi în prezent cele mai utilizate metode de etanşare folosite la pompe şi la armături, datorită uşurinţei în utilizare, flexibilităţii, durabilităţii şi preţului relativ scăzut.
Aceste şnururi sunt utilizate practic în toate ramurile industriale, în special în industria chimică, industria energetică şi de către municipalităţi.

Domenii de utilizare: Etanşări pentru aplicaţii statice: sunt garnituri pentru componente ale maşinilor şi instalaţiilor, unde cei mai importanţi parametri sunt temperatura şi presiunea.  Aceste şnururi sunt utilizate mai ales în metalurgie, industria energetică, turnătorii, industria constructoare de maşini

 • Plăci de etanșare
 • Plăci de izolatie termică 
Materiale Plastice si Compozite

Țesătură din fire de sticlă teflonată, Plăci rigide din PVC expandat, Plăci compozite din aluminiu, Plăci din polistiren rezistente la impact.

 • Țesătură din fire de sticlă Teflonată
 • Plăci rigide din PVC expandat
 • AXPET Plăci din poliester
 • VIVAK Plăci din poliester tip copolimer
 • Plăci din policarbonat celular
 • SIGN BOND Plăci compozite din aluminiu
 • Tuburi din PLEXIGLAS XT incolor
 • PLEXIGLAS XT Colorat
 • ACRIFIX adezivi pentru PLEXIGLAS
 • HIPS® Plăci din polistiren rezistente la impact

Zonă deservită:

Date identificare firma:


Denumirea companiei: PRONED CONTROL SRL
Domeniu de activitate: PRODUCATOR DE MASE PLASTICE
Persoana de contact: nespecificat
Cod unic de inregistrare: 10307682
Nr. Reg. Comertului: J24/130/1998


Vezi mai multe firme specializate in MASE PLASTICE – PRODUCATORI

Vizitat 688 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Echipamente si Utilaje Industriale, PolicarbonatșiPRODUCATORI

Tagged In bare și plăci turnate din poliamidă,plexiglas,Producător mase plasticeșiPRONED CONTROL SRL

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings