PLIMOB – Fabrica de scaune Sighetul Marmației

PLIMOB SA din Sighetu Marmatiei, este in prezent liderul European al productiei de scaune pliante si scaune tamplaresti.

PLIMOB – Fabrica de scaune Sighetul Marmației

Societatea PLIMOB SA isi desfaşoară activitatea în domeniul industriei prelucratoare, fabricarea mobilei. Compania este axata pe productia de scaune, destinata in principal exportului.

Produse oferite de fabrica:

Zona deservita:

Date de Contact si identificare firma:

Denumirea companiei: PLIMOB SA
Domeniu de activitate: PRODUCTIA DE SCAUNE SI SCAUNE PLIANTE
Cod unic de inregistrare: 2215286
Nr. Reg. Comertului: J24/232/1991
Cod CAEN3109 – Fabricarea de mobilă n.c.a.

Firme Maramures – Vezi mai multe firme specializate in MOBILA


Ghidul Firmelor Baia Mare & Maramures
Pentru că meritaţi să aveţi parte de profesionalism, seriozitate şi calitate, Catalogul FIRMELOR din BAIA MARE va pune la dispoziţie toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru ca să alegeţi cele mai bune firme pentru proiectele dumneavoastra.

Noi luăm legătura cu firme specializate tehnic, dintr-o mulţime de domenii  de activitate şi ne asigurăm că profilul fiecărei firme este conform cu realitatea, actualizat periodic şi verificat pentru a va oferi mereu date reale, corecte şi complete. Astfel, veţi şti sigur că aveţi parte de garanţia informaţiei în tot ceea ce cauţaţi!

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania

Vizitat 956 ori, 1 Visit today

Postat în Mese si ScauneșiPRODUCATORI

Tagged In fabrica de scaune,Fabricarea de mobilă n.c.a. - Cod CAEN 3109,firme sighetu marmatiei,PLIMOB SA,Plimob Sighetu Marmatiei,producator scaune,scaune din lemn,scaune pliante,tamplarie lemnșiTop firme maramures

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings