MONSENA – Soluţii complete pentru acoperișuri fălțuite și fațade ventilate

Firma MONSENA SRL din Baia Mare comercializeaza plăci policarbonat celular, compact, modular si materiale si ofera soluţii complete pentru acoperișuri fălțuite și fațade ventilate.

MONSENA – Folii si Panouri HPL – Plăci de Aluminiu Compozit – Role si Plăci Aluminiu, Cupru si Zinc – Policarbonat celular, compact, modular

Produse oferite de MONSENA:

HPL – MATERIALE PLĂCI
 • FOLII HPL. Foliile HPL Formica® sunt laminate premium, speciale pentru medii comerciale interioare, utilizat pentru multe aplicații, inclusiv uși interioare, mobilier de contact, amenajări, panouri de pereți (placări interioare).
Tip produs Folii HPL
Caracteristici Material Material elegant, versatil și durabil, utilizat pentru multe aplicații
Utilizare pentru multe aplicații Compartimentări; Fațade ventilate; Mobilier și blaturi; Placări interioare;
Avantaje rezistență excelentă la umiditate și la aburi; planeitate foarte bună; ușor de prelucrat, de curațat și de întreținut.
Dimensiune Standard 1300 x 3050 mm
Grosimi 0.7 mm – 1.3 mm

 • PLĂCI HPL DE EXTERIOR. Caracteristicile speciale ale panourilor HPL de exterior  le recomandă drept una dintre soluțiile potrivite pentru aplicații diverse de exterior, de la construcția de fațade ventilate la alte tipuri de decorări ale clădirilor.
Tip produs PLĂCI HPL DE EXTERIOR
Caracteristici Material Panouri rigide și omogene cu două fețe decorate, un miez negru sau maro.
Utilizare pentru multe aplicații * Compartimentări; Fațade ventilate; Mobilier și blaturi; Placări interioare;
Avantaje rezistența excelentă la vreme și raze UV; rezistență la zgâriere și posibilitatea de manevrabilitate ușoară destinată utilizării pe verticală
Dimensiune diferite dimensiuni
Grosimi 6mm, 8mm și 10 mm

* Observatii: Nu sunt recomandate pentru utilizarea orizontală: acoperișurile decorative în aer liber;  podele cu trafic  intens.


 • COMPACT INTERIOR. Formica Compact reprezintă o categorie multifuncțională de HPL (High Pressure Laminate). Este un panou fabricat prin presarea la temperatură înaltă a unui număr mare de straturi din hârtie kraft impregnate cu rașini fenolice. Aceste panouri răspund exigențelor din mediile cu trafic intens precum școli, spitale, birouri, stadioane, spații comerciale, mediul de afaceri, baruri, restaurante, mijloace de transport. Se pot monta atât vertical cât și orizontal și nu au nevoie de un strat suport la grosimi mai mari de 6mm.
Tip produs Folii HPL
Caracteristici Material Panou rigid, omogen, cu una sau două fețe decorativ
Utilizare pentru multe aplicații Compartimentări; Fațade ventilate; Mobilier și blaturi; Placări interioare;
Avantaje rezistență mare uzură, la impact și umiditate; design deosbit și culorilor senzaționale; ideale pentru mobilierul din casă și spatiile comerciale; usor de igienizat;
Dimensiune Standard 3050 mm x 1300 mm și 3660 mm x 1525 mm
Grosimi de la 2-3 mm până la 20 mm

ALUMINIU COMPOZIT
 • ALUMINIU COMPOZIT STANDARD. Plăcile de ALUCOSUPER sunt materiale compozite cu două fețe din aluminiu și un miez din polietilenă. Prelucrare: Plăcile de Alucosuper se pot prelucra prin: tăiere, perforare, găurire, decupare, frezare, îndoire, casetare, routare, înșurubare, nituire, sudare, lipire. Montaj: Se pot monta sub formă de casete la realizarea placărilor exterioare sau interioare, la totemuri, la atice/ intradosuri. Utilizare: Placarea cu aluminiu compozit ALUCOSUPER se recomandă pentru spații comerciale, expoziții, holuri, pasaje, etc. Pentru siguranța transportului și montajului plăcile de ALUCOSUPER sunt acoperite pe ambele fețe lăcuite, cu o folie de protecție, pe care este indicată săgeata direcției de montaj.
 • ALUMINIU COMPOZIT PLĂCI A2 – SPECIALE. Plăcile incombustibile Alucosuper A2 sunt materiale compozite cu două feţe din aluminiu de 0,4 mm sau 0,5 mm şi un miez mineral (FR sau A2).

ALUMINIU, CUPRU, ZINC

ALUMINIU. Aluminiul este un material folosit în arhitectura modernă. Pentru garanția calității și pentru ușurința utilizării,  furnizăm o gamă largă de aliaje de aluminiu sub formă de role sau plăci vopsite din fabrică prin procedeul “coil coating”. Utilizare: pentru acoperişuri cât şi pentru faţade; confecţionare glafuri; Materialul este protejat pe o faţă prin vopsire în diferite sisteme de lăcuire (PvdF, poliamidă, poliester), iar pe verso este tratat cu lac transparent sau cu ambele feţe vopsite.

 • PLACI ALUMINIU: Grosimi: 0,18 mm – 3 mm;Lățime maximă: 1500 mm;Lungimi: până la 6000 mm;
 • ROLE ALUMINIU: Grosime: 0,7 mm; Lăţime: 600 mm;

CUPRU. Cuprul produs de firma KME din Germania, sub binecunoscută marca TECU®, este un material de o excelentă calitate, cu o puritate certificată de 99,9% Cu. Datorită beneficiilor sale dovedite în timp, cuprul TECU® este intens utilizat atât pentru acoperişuri cât şi pentru faţade. Avantaje: material ignifug; 100% reciclabil; durabilitate si rezistenţă foarte mare la coroziune, prin oxidare (autoprotecţie); material nobil.

 • Plăci Cupru: Grosimi: 0,5 mm – 2 mm; Lățimi: 600 – 1250 mm; Lungimi: 2000 – 3000 mm;
 • Role Cupru: Grosimi: 0,5 mm – 1 mm; Lățimi: 200 mm – 1250 mm;
 • Plase expandate sau perforate: Grosimi: 0,7 mm – 1,2 mm; Lățime: 1000 mm; Lungimi: 2000 – 3000 mm;
 • Panouri TECU® bond 4 mm grosime, cu foițe 0,3 mm sau 0,5 mm; format standard de 1000 mm x 3000 mm;

ZINC. Zincul reprezintă un material nobil cu tradiţie pentru acoperişuri fălţuite şi sisteme pluviale, reinterpretat în variantă modernă inclusiv pentru faţade ventilate.  Aliajul produs este compus din cupru, zinc şi titan şi garantează cele mai bune proprietăţi pentru o prelucrare excelentă şi un aspect atractiv. NedZink este principalul producător olandez de tablă de titan-zinc utilizată la placarea fațadelor, la învelitori de acoperiș, la jgheaburi pentru acoperiș și la sisteme pluviale. De peste 125 de ani, NedZink fabrică produse din zinc de cea mai înaltă calitate utilizate în întreaga lume la proiecte de mare și mică anvergură.

 • Plăci zinc – Grosimi: 0,65 – 0,70 – 0,80 – 1,00 mm; Dimenisuni: 1000 × 2000 mm; 1000 × 2250 mm; 1000 × 3000 mm;
 • Role Zinc – Grosimi: 0,65 – 0,70 – 0,80 – 1,00 mm; Lățimi:150 – 1000 mm;

POLICARBONAT
 • POLICARBONAT PLĂCI CELULARE. Structura specială a plăcilor împreună cu caracteristicile policarbonatului asigură o izolare termică excelentă și o rezistență excelentă la șocuri. Polycarb® este produs cu protecție UV pe o față (pe ambele fețe la cerere), care asigură rezistență la îmbătrânire, chiar și după expunerea îndelungată la raze solare. Polycarb® este folosit pentru acoperișuri, sere, luminatoare, verande, foișoare, tavane.
Tip produs Policarbonat celular
Utilizat pentru Acoperișuri; Sere; Luminatoare; Verande; Foișoare; Tavan;
Dimensiune plăci (L x l mm) 2100 × 6000 mm; 2100 × 3000 mm; 1250 x 6000mm; 980 x 6000 mm;
Grosimi (mm) 4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 16mm, 20mm, 25mm, 32mm, 40 mm
Culori transparent, fumuriu satinat (bronze), opal (alb laptos) albastru, verde,
Caracteristici speciale Protecție UV pe o față; Structura celulară sau în „X”; Perete dublu sau triplu; Tratamente speciale la cerere.

 • POLICARBONAT PLĂCI COMPACTE. Policomp® sunt plăci de policarbonat compact cu fețele protejate sau nu UV. Protecția UV mărește rezistența de expunere la exterior, deci durată de viață. Plăcile îsi păstreaza strălucirea și nu îngălbenesc. Se pot curba la rece, pot fi termoformate și pot fi tipărite.
Tip produs Policarbonat compact
Utilizat pentru Acoperișuri; Sere; Copertine; Luminatoare; Verande; Foișoare; Tavan;
Dimensiune plăci (L x l mm) 2100 × 6000 mm; 2100 × 3000 mm; 1250 x 6000mm; 980 x 6000 mm;
Grosimi (mm) 4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 16mm, 20mm, 25mm, 32mm, 40 mm
Culori incolor, alb (30% sau 50% transparență ) și la cerere gri, fumuriu sau verde
Caracteristici speciale Garantat 10 ani la spargere; Garantat 10 ani la intemperii și păstrarea transparenței; rezistența la foc si la impact; Utilizabil la temperaturi: de la -40°C la +120°C;

 • POLICARBONAT PLĂCI MODLARE. Linia modulară arcoPlus® sunt panouri cu mai mulți pereți, ce sunt proiectați exclusiv pentru perete vertical, luminator, aplicații de coronament sau orice aplicație concepută pentru a îmbunătăți lumina zilei. Aceste sisteme modulare sunt compuse din panouri din policarbonat celular coextrudat cu 4 și 6 pereți, cu grosimea între 8 si 20 mm, profile de aluminiu, accesorii concepute pentru a face utilizarea simplă în cadrul realizării ferestrelor. Ofera izolare termică și fonică foarte bună, rezistenta mecanica buna, temperaturi de utilizare de la -40 ºC pana la +120 ºC, protecție UV. Garanție de până la 10 ani

Servicii oferite de MONSENA:

 • CONSULTANȚĂ – Echipa de profesioniști de la Monsena te poate ajuta sî definești corect proiectul tău în ce privește tipul de material potrivit, cantitatea necesară și metoda de prelucrare și montaj.
 • PRELUCRARE – Prelucrarea se realizează complet automatizat (frezare, casetare, prefalțuire, procesare CNC) folosind cele mai noi echipamente asigurând astfel îmbinări perfecte. Prelucrarea exactă asigură un montaj fără probleme și o încadrare în termene și bugete.
 • MONTAJ – MONSENA oferă atât asistență în montare prin consultanță specializată cât și echipe de montare specializate în Ungaria și Germania acolo unde proiectul implică un grad ridicat de complexitate sau când se aplică o soluție în premieră.
 • TRANSPORT – Soluțiile Monsena sunt livrate la cheie, inclusiv partea de transport. Prin depozitele din București și Baia Mare și prin mijloacele proprii de transport firma asigura livrare oriunde în țară.
 • CONFECȚIONARE ORNAMENTE – Utilizând cele mai noi echipamente automate Monsena poate produce ornamente și piese speciale acolo unde proiectul presupune acest lucru.

Zona deservita:

Date de Contact si identificare firma MONSENA:

Denumire firma: MONSENA SRL
Cod unic de inregistrare: 
11981975
Nr. Reg. Comertului: J24/334/1999 

Vazi mai multe firme specializate in materiale pentru Acoperișuri

 

Vizitat 447 ori, 1 Visit today

Postat în Acoperisuri si Tigle, Finisaje Interioare si Exterioare, Glafuri si Pervaze, Materiale de Constructii, Pal Melaminat, MDF si Accesorii, Placari Fatade, PRODUCATORI, Sisteme PluvialeșiTabla Acoperis

Tagged In Compartimentări,fatade ventilate,firme baia mare,Mobilier și blaturi,Monsena Baia Mare,Monsena Bucuresti,MONSENA SRL,panouri decorative,Placări interioare,Placi aluminiu,policarbonat celular,Rola aluminiușitabla aluminiu

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

BRANIC CONSTRUCTII - Constructii si Amenajari Baia Mare - Piscine si Jacuzzi - Hidroizolatii

Firma MONSENA SRL din Baia Mare comercializeaza plăci policarbonat celular, compact, modular si materiale si ofera soluţii complete pentru acoperișuri fălțuite și fațade ventilate. Read more…

Postat în  Acoperisuri si TigleFinisaje Interioare si ExterioareGlafuri si PervazeMateriale de ConstructiiPal Melaminat, MDF si AccesoriiPlacari FatadePRODUCATORISisteme Pluvialeși Tabla Acoperis

BEKA STEEL SRL – Magazin acoperișuri Baia Mare

0744 198 109;

Strada Mihai Eminescu 71, Baia Mare, România

Firma MONSENA SRL din Baia Mare comercializeaza plăci policarbonat celular, compact, modular si materiale si ofera soluţii complete pentru acoperișuri fălțuite și fațade ventilate. Read more…

Postat în  Acoperisuri si TigleFinisaje Interioare si ExterioareGlafuri si PervazeMateriale de ConstructiiPal Melaminat, MDF si AccesoriiPlacari FatadePRODUCATORISisteme Pluvialeși Tabla Acoperis

ROXAR PROD COM SRL - Fabrica Produse Lactate ROXAR

0262 382 391;

Cernești, Maramureș County, România

Strada Principala nr. 18, comuna Cernesti, judet Maramures

Firma MONSENA SRL din Baia Mare comercializeaza plăci policarbonat celular, compact, modular si materiale si ofera soluţii complete pentru acoperișuri fălțuite și fațade ventilate. Read more…

Postat în  Acoperisuri si TigleFinisaje Interioare si ExterioareGlafuri si PervazeMateriale de ConstructiiPal Melaminat, MDF si AccesoriiPlacari FatadePRODUCATORISisteme Pluvialeși Tabla Acoperis