Medcenter Laborator Analize Medicale Baia Mare – Bd. Bucuresti

Bulevardul București 34, Baia Mare, România

Medcenter Laborator Analize Medicale Baia Mare – Bd. Bucuresti

Medcenter Baia Mare face parte din Rețeaua medicală Medcenter din România si cuprinde numeroase centre medicale – puncte de recoltare pentru analize medicale de laborator și clinici medicale pentru diagnosticarea pacienților.

Această firmaă nu are informaţiile actualizate. Dacă dețineți acest laborator de analize medicale din Baia Mare şi doriţi sa puteti fi contactat telefonic sau online de catre clienţi, sa va promovati oferta de servicii medicale, 24h/24h, la nivel local si naţional –  CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestei clinici medicale? Pentru afisarea datelor de contact pe infoharta.ro, Achizitionați 0743-464 413 o pagina standard sau personlinzata cu oferta de produse si servicii in Ghidul Medical Baia Mare, Maramures – editia online. Trimiteți datele dvs.

Înscrierea în INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.

Medcenter Laborator Analize Medicale Baia Mare – Bd. Bucuresti

SPECIALITATI MEDICALE Medcenter Baia Mare

ALERGOLOGIE Specialitate medicală desprinsă din cadrul imunologiei clinice, care se ocupă de diagnosticarea şi tratarea bolilor alergice.
BALNEOFIZIOTERAPIE Ramură a medicinei ce folosește în scop terapeutic agenți fizici și balneari, naturali sau artificiali.
BOLI INFECŢIOASE Boli contagioase provocate de agenți infecțioși, transmisibili, care pot fi microbi, viruși, paraziți sau fracțiuni proteice.
CARDIOLOGIE Ramură a medicinei care se ocupă cu studiul anatomiei, fiziologiei și patologiei inimii și al bolilor de inimă.
CHIRURGIE Ramură a medicinei care tratează bolile prin intervenții operatorii (chirurgicale).
DERMATOLOGIE – VENEROLOGIE Ramură a medicinei care se ocupă cu studiul pielii și al bolilor de piele.
DIABET ȘI BOLI DE NUTRIŢIE Boli metabolice și endocrine
ECOGRAFIE-IMAGISTICĂ MEDICALĂ Ramură a ingineriei biomedicale care studiază metodele de diagnosticare prin ultrasunete

ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR

Analize medicale A
Analize medicale
B
Analize medicale
C

MEDICI

Dr a
Dr b
Dr c
Dr d

Firma: MEDCENTER srl

InfoHarta.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiiile au caracter informativ şi pot exista situatii in care firma nu si-a actualizat informatiile sau pot conţine erori de operare.

Vizitat 6642 ori, 7 Vizite astăzi

Postat în Analize MedicaleșiMEDICINA

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings