MASIMO – Transport marfa international si intern – Casa de expeditii

Firma MASIMO SRL Baia Mare are ca obiect de activitate intermedierea de transporturi rutiere de marfa interne si internationale: Transport grupaj; Transport in regim complet; Transport agabaritic; Transport textile; Transport frigorific; Transport normal; Transport periculos.

Dovada a calitatii serviciilor oferite de firma Masimo este certificatul de calitate ISO 9001:2008, dar si numerosii colaboratori din tarile UE. Colaboreaza cu firme de transport de renume din tara si din Europa (Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Germania, Italia, Spania, Franta).

Servicii oferite de firma MASIMO srl

  • Firma asigura suport logistic pentru orice fel de transport rutier (normal, periculos, frigorific, textile, agabaritic, etc) in regim complet sau grupaj.
  • Gama variata de camioane T.I.R. (86 mcb – 120 mcb) prelate standard , dube izoterme si camionete .
  • Acoperim cu succes si zona activitatiilor conexe de: Transporturi bimodale; Transporturi de mărfuri periculoase; Transporturi agabaritice; Transporturi partiale si in regim de grupaj
  • Echipa de profesionisti, vorbitori de limba : engleza , maghiara , italiana si germana.
  • Prin implicarea deosebita si profesionalismul dispecerilor nostrii oferim informatii reale si rapide clientilor , despre pozitionarea marfurilor transportate , la orice ora din zi sau noapte , ceea ce ne permite sa estimam cu acuratete si momentul livrarii lor la destinatie .

Zone de transport: Romania si regiunile cuprinse de la Vestul Europei pana in Europa Centrala si de Est (Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Olanda, Tarile Baltice, Italia , Cehia, Slovacia, Grecia, Bulgaria, Ungaria), precum si Scandinavia si zonele tarilor CSI ( Rusia , Ucraina , Republica Moldova ).

Contact MASIMO srl din Baia Mare

Denumirea companiei: MASIMO SRL
Adresa Sediului Social: Strada Doctor Victor Babeș 42, Baia Mare, judet Maramures, România
Cod unic de inregistrare: RO 13616445 platitor de TVA (la facturare)
Nr. Reg. Comertului: J24/779/2000


Vezi mai multe firme specializate » TRANSPORT

infoHarta.ro – Ghid online firme specializate, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 969 ori, 1 Visit today

Postat în Transport

Tagged In casa de expeditii,firma de transport marfa,firme transport marfa international,MASIMO Baia MareșiMASIMO SRL

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

House Keeping

Firma MASIMO SRL Baia Mare are ca obiect de activitate intermedierea de transporturi rutiere de marfa interne si internationale: Transport grupaj; Transport in regim complet; Transport agabaritic;… Read more…

Postat în  Transport