Luxury Home – Gresie si Faianta Baia Mare

Strada Gheorghe Șincai 33, Baia Mare, România

Luni-Vineri: 10.00 - 18.00; Sambata: 14.00 - 17.00

Luxury Home – Showroom, Magazin Gresie si Faianta Baia Mare, Gheorghe Sincai nr.33

Gresie si Faianta Baia Mare – Luxury Home

Showroom cu produse pentru casa si gradina, ofera o varietate de modele de placi ceramice import Italia si Spania, pentru amenajari interioare si exterioare gresie si gaianta

Gresie, Faianta, Mozaic ›Modele gresie si faianta pentru baiegresie si faianta pentru bucatarie ›placi ceramice pentru exterior

Luxury Home – Gresie si Faianta Baia Mare

Această firmă nu are informaţiile actualizate. Dacă dețineți acest magazin cu gresie si faianţă din Baia Mare şi doriţi sa puteti fi contactat telefonic sau online de catre clienţi, sa va promovati oferta de produse şi servicii, 24h/24h, la nivel local si naţional –  CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestei firme? Pentru afisarea datelor de contact pe infoharta.ro, Achizitionați 0743-464 413 o pagina standard sau personalizata cu oferta de produse si servicii in Catalogul Firmelor din Baia Mare, Maramures – editia online. Trimiteți datele dvs.

Înscrierea în INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.

 

Vizitat 112 ori, 1 Visit today

Postat în Gresie si Faianta

Tagged In gresie si faianta baia mareșimodele gresie si faianta baie

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings