HERTALAN Romania – Producator Hidroizolatii Acoperisuri

HERTALAN Romania produce membrane hidroizolatii EPDM, utilizate în principal în structurile de acoperișuri, placări și izolații împotriva umezelii. Există, de asemenea, alte domenii de aplicare, cum ar fi hidoizolatii pentru iazuri si piscine, biogaz și bazinele de apă.

Sistemele HERTALAN® EPDM sunt potrivite pentru toate tipurile de acoperișuri, atât în construcțiile noi, cât și în proiectele de renovare.

HERTALAN Romania – Producator Hidroizolatii Acoperisuri

HERTALAN® furnizează produse unice EPDM la nivel mondial pentru soluții durabile și impermeabile, fiind primul producător EPDM european care a oferit vreodată o calitate de vârf de peste patru decenii. HERTALAN® a dezvoltat o gamă largă de sisteme de acoperire, placare și DPC. HERTALAN® EPDM este versatil și potrivit în multe domenii de aplicare.

Produse oferite de HERTALAN Romania:

HERTALAN® EASY COVER – MEMBRANE EPDM PENTRU ACOPERIȘ:
HERTALAN® EASY COVER este un sistem complet de hidroizolare pentru acoperișuri cu membrane EPDM care îi conferă oricărui acoperiș plat cea mai bună soluție de hidroizolare.
ADEZIVI ȘI ETANȘĂRI EPDM:
Adezivii și etanșările EPDM sunt special concepute pentru aplicarea membranelor EPDM HERTALAN®. Adezivii EPDM sunt adecvați pentru utilizarea pe diverse substraturi și pe toate sistemele de acoperiș.
ACCESORII EPDM:
Accesoriile HERTALAN® EPDM sunt instrumente suplimentare în aplicarea sistemelor HERTALAN® EPDM.
ALUTRIX – BARIERA DE VAPORI:
ALUTRIX® 600 și ALUTRIX® FR sunt bariere de vapori auto-adezive, ce pot fi utilizate cu ușurință în interiorul structurilor supuse unor provocări tehnice majore care implică umiditatea: acoperișuri, piscine, bucătării, băi. etc. Barierele de vapori ALUTRIX® sunt traficabile, foarte rezistente la tracțiune și perforare, ceea ce le face ideale pentru panourile de oțel profilat.
TEHNOLOGIA RHINOBOND:
Acest sistem complet utilizează plăci compatibile cu inducția pentru a securiza membranele HERTALAN® EPDM și hidroizolația acoperișului fără a mai fi necesară tăierea membranelor. Spre deosebire de lipirea tradițională (de ex. Cu EASY WELD MF), acest tip de lipire nu penetrează mebranele HERTALAN® EASY COVER, distribuind uniform acțiunea vântului asupra membranelor.
HERTALAN® EASY WELD – MATERIALE PENTRU ACOPERIȘ:
HERTALAN® furnizează sisteme complete de membrane EPDM pentru acoperișuri care pot asigura oricărui acoperiș cele mai bune acoperiri. HERTALAN® EASY WELD este un sistem unic de role pentru acoperiș, dezvoltat special pentru sistemele de acoperiș fixate mecanic. Îmbinările sunt vulcanizate cu aer cald. Rolele au o lățime de 1,40 metri și 20 de metri lungime. Acest lucru subliniază faptul ca este suficientă o singură îmbinare pentru a acoperi un acoperiș de 50-56 m² .
SISTEME DE MEMBRANE HERTALAN® EPDM ÎMPOTRIVA UMEZELII:
Cu HERTALAN® EPDM Strips avem un sistem hidroizolant, în care toate structurile sunt izolate împotriva apei, igrasiei și vântului. HERTALAN® EPDM Strips este un sistem EPDM pentru aplicații de etanșare. Acest sistem poate fi folosit pentru protejarea rapidă și eficientă împotriva scurgerilor și pătrunderii umezelii, pentru protejarea jgheaburilor de acoperiș, a cavităților din pereți și a ferestrelor. HERTALED este o alternativă ecologică la plumb.
HERTALED EPDM ALTERNATIVA ECOLOGICĂ LA PLUMB:
HERTALED este alternativa ecologică la plumb, cu toate beneficiile membranei noastre EPDM. Este un material ușor, furnizat în role de șase sau douăsprezece metri, astfel încât să puteți aplica rapid mai mulți metri și să realizați o economie substanțială a costurilor forței de muncă. Hertaled este un compozit de membrane EPDM cu armătură metalică expandată. Acest metal expandat face posibilă îndoirea acestuia în aproape orice formă.

Servicii oferite de HERTALAN Romania:

  • deplasări pe santier.
  • consultanta de specialitate in alegerea materialelor;
  • suport tehnic;
  • firma detine Centre de instruire CARLISLE® in Kampen – Olanda, Nottinghamshire și Baia Mare – România oferind Cursuri complete de o zi , cu instrucțiuni și sfaturi complete despre toate sistemele de acoperiș HERTALAN®, inclusiv pentru adezivi și accesorii
  • construim parteneriate de succes, bazate pe transparență și seriozitate, fiind alături de dumneavoastră de la început și până la finalizarea proiectelor..

Date de Contact si identificare firma Carlisle Construction Materials RO SRL

Denumire firma: CARLISLE CONSTRUCTION MATERIALS RO SRL 
Cod unic de inregistrare: 
17026129
Nr. Reg. Comertului: 
J24/1863/2004
Cod CAEN: 2291 – Fabricarea altor produse din cauciuc


Firme din Baia Mare: Vazi mai multe firme specializate in Hidroizolatii si Etansari


Ghidul Firmelor Baia Mare & Maramures
Pentru că meritaţi să aveţi parte de profesionalism, seriozitate şi calitate, Catalogul FIRMELOR din BAIA MARE va pune la dispoziţie toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru ca să alegeţi cele mai bune firme pentru proiectele dumneavoastra.

Noi luăm legătura cu firme specializate tehnic, dintr-o mulţime de domenii  de activitate şi ne asigurăm că profilul fiecărei firme este conform cu realitatea, actualizat periodic şi verificat pentru a va oferi mereu date reale, corecte şi complete. Astfel, veţi şti sigur că aveţi parte de garanţia informaţiei în tot ceea ce cauţaţi!

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania

 

Vizitat 763 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în Acoperisuri si TigleșiHidroizolatii

Tagged In CARLISLE CONSTRUCTION MATERIALS RO SRL,Fabricarea altor produse din cauciuc - Cod CAEN 2219,HERTALAN RomaniașiProducator Hidroizolatii

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings