HELDA PARTS Baia Mare

Strada Vasile Lucaciu 153, Baia Mare, România

Firma Helda Parts din Baia Mare vă oferă soluții și produse profesionale pentru proiecte sau probleme tehnice precum rulmenți, curele, lanțuri, șuruburi, produse abrazive, electrozi sudura, scule așchiertoare, materiale de uz tehnic, metale colorate, pneumatică, furtunuri hidraulice, echipament de lucru, aditivi, setc.

HELDA PARTS Baia Mare – soluții și produse profesionale pentru proiecte sau probleme tehnice

Echipa Helda Parts are o vastă experiență in comercializarea de produse industriale, iar expertiza tehnică permite identificarea corectă a necesităților clientului și livrarea in cele mai bune condiții a produselor solicitate.

Produsele comercializate de catre firma Helda Parts din Baia Mare provin de la firme de prestigiu și sunt de calitate premium, iar cele peste 20.000 de repere disponibile acum in cele doua centre răspund cerințelor tehnice de mentenanță din industrie și agricultură.

Date de Contact si identificare firma HELDA PARTS SRL  din Baia Mare


 Această firmă nu are informaţiile actualizate! Dacă dețineți această firmă click aici.

Infoharta.ro este o platformă online concepută pentru promovarea afacerilor la nivel local şi naţional, oferind informatii actualizate despre produsele şi serviciile companiilor din Romania.  

Actualizarea continutului din pagina online de prezentare a firmei tale, a datelor de contact, a ofertei de produse şi servicii îți va poziționa firma înaintea concurenței şi va simplifica legătura dintre potențialii clienti și firma ta.

  • Fiecare companie înscrisa pe infoharta.ro, beneficiază de o pagina online personalizata ( realizată de designeri şi programatori profesionişti ) ce conține toate datele de contact, backlink-uri de calitate pentru website-ul firmei, localizarea pe harta afacerilor din România şi prezentarea detaliata a ofertei de produse si servicii, asigurand o prezența online şi o legatură către potențialii clienți, timp de 7 zile din 7, 24h din 24h.
  • Echipa noastră tehnică este specializată în crearea paginilor online optimizate, în așa fel încat firma ta să fie ușor de găsit în căutarile Google / internet.
  • Noi suntem aici ca să îţi uşurăm drumul către succes. Tu continui să faci afaceri şi să oferi produse şi servicii de calitate, iar noi ne asigurăm că acestea vor fi remarcate printr-un conţinut bine scris şi un design personalizat, care vor transforma vizitatorii de pe infoharta în clienţii tăi.
infoharta.ro lucrează pentru dumneavoastra chiar şi dupa ce ultimul angajat al firmei s-a dus la culcare!
Denumire firma: HELDA PARTS SRL 
Cod unic de inregistrare: 
30582539
Nr. Reg. Comertului: 
J24/741/2012
Cod CAEN4690 – Comert cu ridicata nespecializat

Firme specializate din Baia Mare. Vazi mai multe firme specializate in Echipamente si Utilaje Industriale

infoHarta.ro – Catalogul online al firmelor specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 1836 ori, 3 Vizite astăzi

Postat în Abrazive - SudurașiEchipamente si Utilaje Industriale

Tagged In abrazive baia mare,Comerţ cu ridicata nespecializat - Cod CAEN 4690,curele de transmisie,curele trapezoidale,echipamente de protectie,hidra,organe de asamblare,rulmentișisudura baia mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings