HELDA PARTS Baia Mare

Firma Helda Parts din Baia Mare vă oferă soluții și produse profesionale pentru proiecte sau probleme tehnice precum rulmenți, curele, lanțuri, șuruburi, produse abrazive, electrozi sudura, scule așchiertoare, materiale de uz tehnic, metale colorate, pneumatică, furtunuri hidraulice, echipament de lucru, aditivi, setc.

HELDA PARTS Baia Mare – soluții și produse profesionale pentru proiecte sau probleme tehnice

Echipa Helda Parts are o vastă experiență in comercializarea de produse industriale, iar expertiza tehnică permite identificarea corectă a necesităților clientului și livrarea in cele mai bune condiții a produselor solicitate.

Produsele comercializate de catre firma Helda Parts din Baia Mare provin de la firme de prestigiu și sunt de calitate premium, iar cele peste 20.000 de repere disponibile acum in cele doua centre răspund cerințelor tehnice de mentenanță din industrie și agricultură.

Date de Contact si identificare firma HELDA PARTS SRL  din Baia Mare

Denumire firma: HELDA PARTS SRL 
Cod unic de inregistrare: 
30582539
Nr. Reg. Comertului: 
J24/741/2012
Cod CAEN4690 – Comert cu ridicata nespecializat

Firme specializate din Baia Mare. Vazi mai multe firme specializate in Echipamente si Utilaje Industriale

infoHarta.ro – Catalogul online al firmelor specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 1548 ori, 1 Visit today

Postat în Abrazive - SudurașiEchipamente si Utilaje Industriale

Tagged In abrazive baia mare,Comerţ cu ridicata nespecializat - Cod CAEN 4690,curele de transmisie,curele trapezoidale,echipamente de protectie,hidra,organe de asamblare,rulmentișisudura baia mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings