GREEN GRASS SRL – Amenajări Grădini si Spatii Verzi Baia Mare – Maramureș

Firma GREEN GRASS  – Amenajări Grădini Baia Mare, Maramureș este specializata in activitatea de de amenajări exterioare, amenajarea grădini, întreținere spatii varzi din județul Maramureș si a județelor limitrofe. Colaborarea cu firme de succes din domeniul arhitecturii peisagistice și a amenajărilor, a făcut ca numărul clienților să crească de la an la an datorită produselor și serviciilor de calitate oferite. Credem cu tărie că Putem aduce natura la tine acasă, verdele e sănătate!

GREEN GRASS SRL  – Amenajare Grădini, Spatii Verzi Baia Mare – Maramureș

Servicii oferite de firma GREEN GRASS SRL:

Amenajări spații verzi: însămânțare gazon; montare de rulouri de gazon.

Irigații: sisteme de irigații manuale sau automatizate

Amenajare Iazuri, căderi de apă și cascade: Oferta este vastă, și începe de la simple căderi de apă care să amintească de pâraiele munților și se continuă cu iazuri de mari dimensiuni care pot să găzduiască numeroase specii de plante sau de pești. Sursele de muzică, efectele de lumini, pontoanele, vechile pietre de moară, fac parte din portofoliul nostru și sunt utilizate pentru a întregii cadrul și pentru a aduce un plus de valoare grădinilor.

Amenajare Stâncării, grupuri de plante: Orice amenajare sau gradină are nevoie de culoare, motiv pentru care am dezvoltat idei pentru a oferi clienților noștri posibilitatea de a integra în arii extinse de gazon grupuri de plante sau flori, stâncării formate din pietre de diferite dimensiuni. Pentru astfel de amenajări, societatea noastră propune un proiect vizibil 3D, în care sunt prezentate diferite modele de aranjamente.

Imprejmuiri cu Garduri naturale: Delimitarea proprietății, grădinii sau a aleilor se poate realiza prin utilizarea unor plante de aliniament sau a arbuștilor care prin proprietățile lor pot obtura invazia unor animale sau târâtoare în perimetrul spațiului verde. Caracteristica unică a acestor plante este reprezentată de aspectul plantei care rămâne verde pe întreg parcursul anului.

Amenajare Livadă cu pomi fructiferi: Considerăm că desăvârșirea unui spațiu verde (gradina) se încheie cu o livadă de pomi fructiferi, care poate fi amenajată în spatele imobilului sau pe aliniamentul limitei de proprietate. Aceasta poate cuprinde o varietate mare de pomi, chiar și pe cei mai neobișnuiți pentru climatul zonei noastre.

Grădină de legume: Cei care doresc să simtă cu adevărat că locuiesc la curte se îngrijesc ca în perimetrul imobilului să aibă o grădină de legume crescute bio. Personalul calificat al societății noastre poate oferi toate informațiile necesare unui astfel de proiect.

Acoperiș verde: Exclusivitatea este o caracteristică a societății noastre, iar acest lucru ne-a adus o serie de provocări, așa cum este amenajarea unui spațiu verde (gradina) pe acoperișul unor blocuri. Acest tip de amenajare necesită o atenție sporită, deoarece sunt necesare drenaje speciale care să garanteze hidratarea solului în cele mai aspre condiții de secetă sau temperatură ridicată.

Decoruri pentru evenimente: Pentru evenimente de o aleasă ținută, societatea noastră vă pune la dispoziție decoruri pline de culoare, covoare de rulouri, mini cascade, care pot transforma spații simple în spații de poveste.

 

Date de Contact si identificare firma GREEN GRASS SRL:

  • Telefon: 0740.458.385; 0741.773.423;
  • Persoana de contact: Bondre Vasile; Bondre Vlad
  • Solicita oferta de pret: Click aici
  • Adresa WEB: click aici
  • E-mailclick aici
  • Adresa: Str.124/8, Bușag – Tăuții Măgherăuș, Maramures

Denumire firma: GREEN GRASS SRL 
Cod unic de inregistrare: 
16751381
Nr. Reg. Comertului: J24/1382/2004 


Firme din Baia Mare: Vazi mai multe firme specializate in Amenajari Gradini si Spatii Verzi

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 886 ori, 1 Visit today

Postat în Amenajare Spatii Verzi

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

House Keeping

Firma GREEN GRASS  – Amenajări Grădini Baia Mare, Maramureș este specializata in activitatea de de amenajări exterioare, amenajarea grădini, întreținere spatii varzi din județul Maramureș si a județelor limitrofe. Read more…

Postat în  Amenajare Spatii Verzi