Fragus Baia Mare – Sucuri naturale din fructe si legume poaspete

Bulevardul Unirii 12, Baia Mare, România

Website

Centru

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00; Sambata: 8:00 - 14:00

Fragus Baia Mare – Sucuri naturale din fructe si legume poaspete

Sucuri naturale – Smoothie – Limonada – Mix de fructe si legume

Magazin Fragus Baia Mare va ofera un meniu diversificat de sucuri naturale din fructe si legume proaspat stoarse. Puteti comanda online in orice moment al zilei. fie ca va incepeti dimineata cu un fresh sau un smoothie, va garantam ca veti simti beneficiile fructelor si legumelor.

 Acest magazin nu are informaţiile actualizate! Dacă dețineți acest magazin de legume si fructe din Baia Mare şi doriţi sa aveti produsele afisate pentru comenzi telefonice si/sau online –  CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestui magazin din Baia Mare? Pentru afisarea produselor si a datelor de contact pe infoharta.ro, achizitionați 0743-464 413 un pachet in Ghidul Magazinelor si Restaurantelor din Baia Mare – editia online. Trimiteți datele dvs.

Înscrierea pe INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.

Sucurile naturale de la Fragus Baia Mare nu contin aditivi artificiali iar zaharul este doar cel natural din fructe. De asemenea nu folosim sirop sau alti indulcitori, conservanti, coloranti sau alte ingrediente care imbunatatesc gustul, culoarea sau consistenta. La noi totul este natural si proaspat !

Orar Fragus

  • Luni – Vineri: 8:00 – 20:00
  • Sambata: 8:00 – 14:00

Comanda cu ridicare

  • livrare din magazin


430272

Vizitat 1605 ori, 3 Vizite astăzi

Postat în Meniu VegetarianșiRESTAURANTE

Tagged In Fragus Baia Mare,magazin fragus baia mareșisucuri naturale baia mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings