FOR@DRILL SA – Foraje pentru alimentare cu apa, foraje geotehnice

Firma FOR@DRILL SA din Baia Mare are ca si domenii principale de activitate:

  • Activități de proiectare, urbanism, inginerie și alte servicii tehnice: servicii de cercetări tehnice geologice, geofizice și alte tipuri de cercetări conexe care furnizează informaţii despre structura subsolului; localizarea zăcămintelor de petrol, gaz natural, minerale şi minereuri, precum şi a apelor subterane; servicii de cartografie şi activităţi conexe;
  • Lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii: lucrări de analiză a terenului de fundare prin foraje şi sondaje; săparea tunelurilor şi galeriilor precum şi orice alte lucrări de amenajare şi pregătire a terenului, a zăcămintelor pentru agregate minerale.

FOR@DRILL SA – Foraje pentru alimentare cu apa, foraje geotehnice

Acționarii fondatori precum și personalul tehnic angajat sunt specialiști cu experiență în activitatea de foraj și de cercetare geologică, toți fiind foști salariați ai Întreprinderii de Prospectiuni și Explorări Geologice I.P.E.G Maramureș (S.C CUARȚ S.A după 1990), care au lucrat în șantierele acestei întreprinderi, parte dintre ei deținând funcții de conducere ca inginer șef foraj, director tehnic, director general, mecanic șef etc.

Fondatorii şi acţionarii societăţii sunt: Dorin MARINCESCU (inginer de foraj), Virgil POP (inginer de foraj), Victor ILIEŞ (subinginer mecanic), Mircea MĂNESCU (inginer mecanic), Attila BUCHMAN (inginer electronist) şi Florian BLIDAR (inginer mine, petrol, gaze) cu toţii foşti angajaţi ai S.C. “CUARŢ” S.A. Baia Mare.

Firma deține instalaţii de foraj de tip URB-3AM, 1BA 15, FA-32, LM-38 (2), FG-1,2 M (2).

În cadrul firmei funcționează un atelier de reparații și întrețineri utilaje, iar din 2003 a fost autorizat ”Laboratorul de Încercări Fizico-Mecanice” pentru cabluri de tracțiune, suduri și alte tipuri de îmbinări precum și pentru verificarea, repararea aparatelor de măsurat presiuni în gaze și lichide.

Date de Contact si identificare firma FOR@DRILL SA:

  • Telefon: 0262 276 605;
  • Solicita oferta de pret: Click aici
  • Adresa WEB: click aici
  • E-mailclick aici
  • Adresa: Strada Victoriei 146, Baia Mare, România

Denumire firma: FOR@DRILL SA
Cod unic de inregistrare: 
10095725
Nr. Reg. Comertului: J24/13/1998 


Lista Firme din Baia Mare: Vazi mai multe firme specializate in Foraje

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Baia Mare, Maramures, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

 

Vizitat 937 ori, 1 Visit today

Postat în CONSTRUCTII si AMENAJARIșiForaje

Tagged In firme baia mareșiforaje baia mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings