Floare de Colti Baia Mare – Restaurant si Cazare – Pensiune Baia Mare

Floare de Colti Baia Mare – Restaurant si Cazare – Pensiune Baia Mare, foarte aproape de Centrul Vechi.

Restaurante Baia Mare – Cazare Baia Mare

Pensiunea Floare de Colți, clasificată la 3 stele, este situată într-o zonă liniștită, foarte aproape de Centrul Vechi al orașului Baia Mare, la cinci minute de Piața Cetății și Turnul Ștefan, care reprezintă principalele atracții ale orașului.

  • Pensiunea dispune de 12 camere care pot fi ocupate în regim single sau double în funcție de dorințele turiștilor. Indiferent dacă sunt la parter sau la mansardă, toate camerele au baie proprie și sunt dotate cu aer condiționat, televizor, internet și un mini frigider.
  • Pe lângă cazare, oferim oaspeților noștri mic dejun sau/și cină (cu precomandă) iar în restaurantul pensiunii organizăm mese festive restrânse. Pe tot parcursul anului se poate savura o cafea pe terasa pensiunii.
  • De îndată ce ați ajuns la pensiune, nu mai aveți grija mașinii, întrucât avem o parcare interioară spațioasă.
  • În incinta Pensiunii Floare de Colți este interzis fumatul, însă am amenajat un spațiu pentru fumători pe terasa exterioară. Vă așteptăm la Pensiunea Floare de Colți pentru a beneficia de serviciile de calitate și confortul pe care vi le oferim cu mare drag!

Vizitat 1088 ori, 1 Visit today

Postat în RESTAURANTE

Tagged In cazare baia mare,Floare de Colti Baia Mare,lista restaurante baia mare,pensiune baia mareșirestaurante baia mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings