EPUROM SA – Proiectare în infrastructură rutieră, apă şi apă uzată, construcţii civile şi industriale

EPUROM SA Baia Mare – Executie, proiectare si consultanta in retele de alimentari cu apa; apa uzata; statii de epurare; constructii civile si industriale; drumuri si poduri.

Pe plan judetean, societatea comerciala EPUROM SA, este prima societatea care a prestat servicii complete de proiectare si consultanta pentru proiecte integrate pe fonduri europene finantate prin FEADR, obtinand finantare pentru Autoritatile Publice Locale si beneficiari privati incepand cu prima etapa de depunere din anul 2008.

EPUROM SA este printre putinele societati autorizate pentru multe categorii de lucrari de proiectare, inclusiv pentru drumuri forestiere, imbunatatiri funciare in domeniul silvic si agricol, etc.

Astfel, acoperind o mare sfera a proiectarii in infrastructura rutiera, civila, a apei si apei uzate, si a consultantei, societatea comerciala EPUROM SA, s-a impus pe piata de afaceri locala si nationala, devenind inca de la inceput una dintre cele mai puternice societati din judetul Maramures pentru domeniul nostru de activitate.

EPUROM SA – Proiectare în infrastructură rutieră, apă şi apă uzată, construcţii civile şi industriale

Servicii oferite de firma EPUROM SA Baia Mare:

 • proiectare sisteme de alimentare cu apa potabila, canalizare ape uzate menajere, statii de tratare apa potabila, statii de epurare ape uzate menajere, precum si executia, furnizarea si montajul echipamentelor tehnologice ale acestora;
 • infrastructura rutiera;
 • arhitectura, design;
 • constructiilor civile si industriale;
 • consultanta in accesarea si implementarea proiectelor cu finantare europeana;
 • furnizare echipamnete pentru statiile de epurare si executia retelelor de apa uzata menajera si pluviale, a retelelor de alimentare cu apa, statiilor de tratare apa potabila, statiilor de epurare apa uzata menajera si a constructiilor hidrotehnice;
Societatea comerciala EPUROM SA dispune de un atelier de productie dotat cu echipamnete moderne si personal calificat pentru toate operatiile pe care le implica productia tuturor echipamnetelor produse de noi.

Certificari:

Incepand cu anul 2008, societatea comerciala EPUROM SA are implementat sistemul de management al calitatii in toate domeniile in care isi desfasoara activitatea, conform ISO 9001, 14001, 180001.

Date de Contact si identificare firma EPUROM SA Baia Mare:

 • Telefon: 0262 212 140;
 • Persoana de contact: Ing. Angela Buculei – Director General EPUROM SA
 • Solicita oferta de pret: Click aici
 • Adresa WEB: click aici
 • E-mailclick aici
 • Adresa: Strada Oltului 15, Baia Mare, Maramures

Denumire firma: EPUROM SA 
Cod unic de inregistrare: 
22222377
Nr. Reg. Comertului: J24/1416/2007 

Colectivul multicalificat in toate domeniile necesare proiectarii si executiei, cat si dorinta comuna de a oferii servicii de calitate, a facut ca societatea comerciala EPUROM SA sa devina un etalon de profesionalism, corectitudine si promptitudine, astfel incat clientii si benefeciarii lucrarilor si proiectelor noastre sa fie pe deplin multumiti si deschisi la viitoare colaborari


Firme din Baia Mare: Vazi mai multe firme specializate in Arhitectura si Proiectare

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 1632 ori, 1 Visit today

Postat în Arhitectura si Proiectare, Constructii, Constructii CivileșiConstructii Industriale

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings