Dr. Tertan Calin – TERAPIA BOWEN Baia Mare

Bulevardul Traian 22/24, Baia Mare, România

Acest cabinet medical nu si-a actualizat numerele de telefon si datele de contact

Dr. Tertan Calin – TERAPIA BOWEN Baia Mare

Terapia Bowen permite organismului să se vindece singur

Terapia Bowen sau terapia Bowtech este o metodă de tratare holistică, bazată pe forța de auto-vindecare pe care o are organismul uman atunci când este relaxat și ajutat din exterior.

Principalele afecțiuni pe care le tratează cu succes terapia Bowen sunt cele legate de sistemul osos, muscular și articulații. Fiindcă presupune atingeri ușoare cu degetele și nu un masaj intensiv ca în cazul altor terapii, tratamentul este mai puțin dureros. Tehnicile Bowen reduc inflamația și disconfortul în caz de accidentări sportive sau la locul de muncă, entorse și luxații, mușchi și articulații înțepenite, torticolis, dureri de spate și multe altele.

Asupra sistemului nervos, terapia Bowen reduce inflamația și procesele degenerative. Calmează migrenele și durerile de cap, și este un bun adjuvant în recuperarea după accidente vasculare cerebrale. În caz de stres cronic sau oboseală, terapia Bowen oferă ocazia de relaxare și echilibrare a organismului.

Alte afecțiuni pe care le tratează terapia Bowen sunt:

  • deplasările osoase
  • dezechilibrele psihice ușoare
  • afecțiuni ale sistemului digestiv (stomac, instestine, colon, ficat)
  • infertilitate și dezechilibre hormonale
  • probleme ginecologice (chisturi, fibroame)
  • afecțiuni ale sistemului respirator (astm, bronșită, răceală, gripă, alergii, rinită)
Această firmă nu are informaţiile actualizate. Dacă dețineți această firmă din Baia Mare şi doriţi sa puteti fi contactat telefonic sau online de catre clienţi, sa va promovati oferta de produse şi servicii, 24h/24h, la nivel local si/sau naţional –  CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestei firme? Pentru afisarea datelor de contact pe infoharta.ro este necesar sa achizitionați o pagina standard sau personlizata in Ghidul Medical din Baia Mare  – editia online. Trimiteți datele dvs.

Înscrierea în INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.

Vizitat 5541 ori, 2 Vizite astăzi

Postat în MEDICINAșiMedicina Naturista, Terapii

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings