DOER IMPEX – Pavaje, Pavele, Borduri din beton vibropresat

Firma DOER IMPEX SRL din Baia Mare, se ocupa cu productia de pavele din beton vibropresat: pavele, dale, borduri pietonale si stradale, rigole, obiecte de design exterior, jardiniere, barbeque, placaj imitatie de piatra, panouri de gard, elemente pentru stalpi ornamentali de gard, capace de stalp si fudatie de gard si alte prefabricate din beton vibropresat.

DOER IMPEX – Pavaje, Pavele, Borduri din beton vibropresat

Produsele firmei Doer Impex sunt destinate amenajarii curtilor si gradinilor, a piscinelor, a trotuarelor, a carosabilelor, a parcarilor, a halelor industriale sau a platformelor de depozitare, a spatiilor verzi sau a parcurilor.

Doer Impex ofera consultanta in alegerea produsului potrivit, tinand cont de model, grosime, culoare, rezistenta, asortarea lor cu constructiile inconjuratoare. iar in cazul combinatiilor de modele si culori, proiectarea modelelor realizata pe calculator.

Produsele se livreaza din stoc sau la comanda pe europaleti, ambalate cu folie strech si legate cu banda PVC. Contravaloarea europaletilor se percepe ca si garantie, urmand ca la restituirea lor, in maxim 30 de zile de la data livrarii, sa se restituie valoarea lor.

Marfa se incarca in mijlocul de transport cu stivuitorul, serviciu inclus in pret.

Preturile si termenele de plata pot fi negociate in functie de cantitate!


Denumirea companiei: DOER IMPEX SRL
Domeniu de activitate: Pavaje
Cod unic de inregistrare: 6792481
Nr. Reg. Comertului: J24/2627/1994


Vezi mai multe firme specializate in PAVAJE

Vizitat 524 ori, 1 Visit today

Postat în Garduri si PortișiPavaje

Tagged In DOER IMPEX SRLșipavaje baia mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings