Dabo Doner Baia Mare – Meniu Restaurant | Mancare cu livrare la domiciliu Baia Mare

Bulevardul Unirii 8, Baia Mare, România

Centru

Dabo Doner Baia Mare, Bd. Unirii, nr. 8

  • Meniu Dabo Doner Baia Mare – fast food, sandwich si vegetarian cu livrare domiciliu in Baia Mare pe baza de comanda online.

Despre Dabo Doner Baia Mare

Doner, kebab, saorma… toate sunt la fel? Ei bine, nu. Un doner celebru în Germania a fost adaptat la Sibiu pentru piața autohtonă. În 3 ani a cucerit România și expansiunea continuă. La Dabo Doner chiar dacă o să fiți surprinși putem folosi termenul de, “fast-food sănătos”. Produsele nu conțin conservanți sau aditivi, iar totul este preparat pe loc, în fața clienților și poate, din cauza aceasta, uneori timpul de așteptare este mai lung. Dar merită, credeți-ne pe cuvânt!

Chiflă este mereu proaspătă, pufoasă, pentru că atunci o scoate din cuptor. Totul se face pe loc! Un alt secret al gustului senzațional sunt condimentele pe care le importăm din Nuremberg. Doar vorbim de doner-ul premiat de 3 ori în Germania ca fiind, “Cel mai bun doner”, iar asta într-o piață extrem de exigentă.

Acest restaurant nu are informaţiile actualizate. Dacă dețineți acest restaurant din Baia Mare şi doriţi sa aveti meniul publicat aici pentru comenzi telefonice sau online –  CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestui restaurant din Baia Mare? Pentru afisarea datelor de contact pe infoharta.ro, Achizitionați 0743-464 413 un pachet in Ghidul Restaurantelor Baia Mare – editia online. Trimiteți datele dvs.

Înscrierea pe INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.

Orar comenzi si livrari

  • Luni – Duminica: 10:00 – 23:00

Taxă de livrare

  • 10 Lei
  • Livrare GRATUITA la comenzi mai mari de 80 Lei

MENIU Dabo Doner Baia Mare – Restaurant-Fast Food

Meniuri Dabo Doner cu cartofi si Coca Cola

Doner

Durum

Burgeri

FAST FOOD – Kebab – Sandwich – Shaorma – Sosuri

Pide

Paste

Salate

Preparate la farfurie cu chifla inclusa – Kebab de pui – Kebab de vita – Snitel – Crispy de pui – Cascaval Pane

Garnituri – Bauturi

DABO DONER BAIA MARE

Vizitat 2207 ori, 1 Visit today

Postat în Fast Food, Livrari la Domiciliu, Mancare la pachet, Meniu Vegetarian, Meniul ZileișiRestaurante

Tagged In Dabo Doner Baia Mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings