CADOMAR SRL – Folii auto, Colantari auto, Folii protectie solara, Folii antiefratie Baia Mare

CADOMAR SRL din Baia Mare, executa montaj folii auto, folii de protectie solara, folii pentru geamuri cladiri, folii antiefractie, colantari auto si colantari publicitare la preturi avantajoase

Foliile auto sunt extrem de eficiente in controlarea efectelor energiei solare, pot reduce incalzirea habitaclului, blocheaza razele UV, ajuta la protejarea finisajului interior al autovehiculului si a bunurilor depozitate.

Monteaza FOLII AUTO omologate RAR
Executa montaj FOLII PROTECTIE SOLARA
Montaj FOLII ANTIEFRACTIE

Firma CADOMAR SRL, ofera GARANTIE pentru toate lucrarile executate

 Această firmă nu are informaţiile actualizate. Dacă dețineți această firmă din Baia Mare şi doriţi sa puteti fi contactat telefonic sau online de catre clienţi, sa va promovati oferta de produse şi servicii, 24h/24h, la nivel local si/sau naţional –  CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestei firme? Pentru afisarea datelor de contact pe infoharta.ro este necesar sa achizitionați o pagina standard sau personlizata cu oferta dvs. de produse si servicii in Catalogul Firmelor din Baia Mare  – editia online. Trimiteți datele dvs.

Înscrierea în INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.

FOLII AUTO – FOLII PROTECTIE SOLARA – FOLII ANTIEFRACTIE

FOLII AUTO OMOLOGATE

 

Foliile auto sunt extrem de eficiente in controlarea efectelor enegriei solare, pot reduce incalzirea habitaclului, blocheaza din razele UV, ajuta la protejarea finisajului interior al vehiculului si a bunurilor depozitate. De asemenea ofera automobilului un aspect deosebit elegant si sportiv.


FOLII DE PROTECTIE SOLARA

 

O colectie de folii la moda pentru aplicatii exterioare, cu strat de acoperire rezistent la zgârietura ca Cold Steel, Solar Bronze, OptiTune si Silver. Foliile exterioare SR Hanita fac fata cu succes la un climat aspru, fara decolorare, opacitate si exfoliere, factori ce distrug multe dintre foliile exterioare de pe piata.


FOLII ANTIEFRACTIE

 

Protectie antoefractie Firma noastra dispune de posibilitati tehnice si logistica pentru montajul foliilor de protectie solara pentru orice tip de automobile, cat folii antiefractie, decorative si de protectie solara pentru cladiri.


CADOMAR SRL – FOLII AUTO OMOLOGATE RAR – Baia Mare

7 Motive pentru a-ti monta folii auto pe maisna ta:

 • Protejeaza impotriva caldurii
 • Reduc decoloararea imteriorului
 • Blocheaza radiatiile UV cu pana la 99%
 • Economie de energie
 • Cresc siguranta
 • Design atragator
 • Montaj rapid si profesional

Firma Cadomar srl dispune de posibilitati tehnice si logistica pentru montajul foliilor de protectie solara pentru orice tip de automobile, cat folii antiefractie, decorative si de protectie solara pentru cladiri.

Garantia serviciilor si lucrarilor executate este data de:

 • personalul cu calificare atestata
 • folosirea de scule si accesorii profesionale
 • efectuarea lucrarilor la un standard ridicat de siguranta si durabilitate

Pentru produsele si serviciile oferite se asigura garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. Asiguram consultanta tehnica.

CADOMAR SRL – FOLII PROTECTIE SOLARA – Baia Mare
 • Folii pentru aplicare pe ferestre din plastic.

Noile folii pe baza de poliester produse de Hanita, pentru suprafete din policarbonat (PC) si sticla acrilica (PMMA), au claritatea intensa si performanta superioara solara a foliilor pentru geam Solar Zone.

 • Foliile Silver 20.

Exterior pentru ferestre din plastic sunt caracterizate printr-un învelis rezistent la zgâriere adecvat atât instalarii interioare cât si celei exterioare, cu adeziv usor de indepartat care nu deterioreaza suprafata

 • Foliile Clear 4 mil SR.

Folii pentru ferestre din plastic protejeaza policarbonatul vulnerabil care se zgârie si se avariaza usor, atât accidental la curatare, cât si de catre vandali “graficieni”. Recomandat pentru uz intern în statii de autobuz, incaperi de refugiu sau stadioane.

 • Folii Matte Designer cu adeziv PS.

Folii pentru intimitate cu efect de sablare transparenta, da un design elegant usilor si despartitorilor de camera, sau ascunde fizionomia respingatoare care strica aspectul exterior al cladirilor cu fatada de sticla. Disponibil în Matte White (alb mat), Silver (argint) sau Bronze (bronz).

 • Folii UV Filter.

Este protectia maxima împotriva radiatiilor ultraviolete, eliminând 99% din razele agresive UVA si UVB. Controlul UV este important atât pentru om cât si pentru bunuri, deoarece radiatiile UV sunt unul dintre cauzele principale ale decolorarii si problemelor dermatologice.

CADOMAR SRL – FOLII ANTIEFRACTIE – Baia Mare
 • Folii antiefractie Baia Mare

Gratiile pot fi înlocuite de folie. In cazul unor spargeri accidentale protejează de răni, protejează interiorul de cioburi. In cazul unei spargeri folia prelungeşte considerabil timpul de efractie. Aceasta protejează si împotriva razelor UV.

Date de contact CADOMAR SRL Baia Mare:

FOLII AUTO BAIA MARE – FOLII PROTECTIE SOLARA – FOLII ANTIEFRACTIE – COLANTARI AUTO – REPARATII PARBRIZE – POLISH FARURI – COLANTARI PUBLICITARE
cadomar-folii-auto-baia-mare

 • Telefon: 
 • Adresa:
  • Baia Mare
 • Cartier/Zona:
 • Orar:
  • Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
 • Adresa email:
 • Adresa web: 

Vizitat 7148 ori, 4 Vizite astăzi

Postat în AUTO, MOTO, ATV, Folii autoșiFolii pentru geamuri, caldiri

Tagged In cadomar srl,cadomar srl baia mare,colantari auto baia mare,folii antiefractie baia mare,folii auto,folii auto baia mare,folii auto omologate,folii geamuri cladiri,polishare faruri baia mareșireparatii parbrize baia mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

Auto_Marianne_CGF-44x41mm.cdr

CADOMAR SRL din Baia Mare, executa montaj folii auto, folii de protectie solara, folii pentru geamuri cladiri, folii antiefractie, colantari auto si colantari publicitare la preturi avantajoase Foliile auto… Read more…

Postat în  AUTO, MOTO, ATVFolii autoși Folii pentru geamuri, caldiri

motor hobby srl baia mare

CADOMAR SRL din Baia Mare, executa montaj folii auto, folii de protectie solara, folii pentru geamuri cladiri, folii antiefractie, colantari auto si colantari publicitare la preturi avantajoase Foliile auto… Read more…

Postat în  AUTO, MOTO, ATVFolii autoși Folii pentru geamuri, caldiri