Boc Roxana Kinetoterapeut – Cabinet kinetoterapie Baia Mare

Aleea Dobrogei 1, Baia Mare, România

Luni-Vineri:10.00-18.00; Sambata: 11.00-17.00

Boc Roxana Kinetoterapeut – Cabinetul de kinetoterapie Baia Mare va ofera servicii de Kinetoterapie, Gimnastica medicala si Masaj Medical pentru copii si adulti.

Kinetoterapie BAIA MARE | Gimnastica medicala BAIA MARE | Masaj Medical BAIA MARE

Boc Roxana Kinetoterapeut – Cabinet kinetoterapie Baia Mare
Baia Mare, Aleea Dobrogei nr.1

Programare Online – Boc Roxana Cabinet kinetoterapie Baia Mare:

Daca esti un pacient sau ai nevoie de servicii medicale de la aceasta stomatologie din Baia Mare, poti face o Programare Online la Boc Roxana Kinetoterapeut Baia Mare – Trimite-i rapid un mesaj cu solicitarea de programare din formularul de contact – Click pe butonul de mai sus ” Solicita o Programare sau oferta de pret “.

 Această clinică nu are informaţiile actualizate. Dacă dețineți această clinică medicală şi doriţi ca pacienţii să se poata programa online CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestui clinici medicale? Pentru afisarea datelor de contact pe infoharta.ro, Achizitionați 0743-464 413 un anunt in Ghidul Medical Baia Mare – editia tiparita si/sau online. Trimiteți datele dvs.

Înscrierea în INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.

Vizitat 2331 ori, 1 Visit today

Postat în MEDICINAșiRecuperare Medicala

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings