Blachotrapez – Producător de acoperișuri și fațade

Blachotrapez, Strada Fabricii 8A, Baia Mare, România

Luni-Vineri: 8.00 - 16.00

Firma Blachotrapez din Baia Mare face parte din producătorii de top de învelitori de acoperișuri și fațade si ofera: Țigla metalică; Tablă metalica similară cu șindrila;Tablă trapezoidală – pentru fațade și acoperișuri; ; Panouri pentru acoperișuri și fațade pentru falț vertical; Accesorii pentru acoperișuri; Racorduri acoperișuri; Tablă cu piatră naturală; Pervaze exterioare; Garduri de tablă;

Blachotrapez – Producător de Tigla metalica, Tabla pentru acoperiș, Panouri pentru acoperișuri și fațade

Produse oferite de firma Blachotrapez srl:

 • Tablă similară cu șindrila
 • Țigla metalică
 • Tablă trapezoidală – pentru fațade și acoperișuri
 • Panouri pentru acoperișuri și fațade pentru falț vertical
 • Accesorii pentru acoperișuri
 • Racorduri acoperișuri
 • Tablă cu piatră naturală
 • Pervaze exterioare
 • Garduri de tablă

Date de Contact si identificare firma BLACHOTRAPEZ SRL


 Această firmă nu are informaţiile actualizate! Dacă dețineți această firmă click aici.

Infoharta.ro este o platformă online concepută pentru promovarea afacerilor la nivel local şi naţional, oferind informatii actualizate despre produsele şi serviciile companiilor din Romania.  

Actualizarea continutului din pagina online de prezentare a firmei tale, a datelor de contact, a ofertei de produse şi servicii îți va poziționa firma înaintea concurenței şi va simplifica legătura dintre potențialii clienti și firma ta.

 • Fiecare companie înscrisa pe infoharta.ro, beneficiază de o pagina online personalizata ( realizată de designeri şi programatori profesionişti ) ce conține toate datele de contact, backlink-uri de calitate pentru website-ul firmei, localizarea pe harta afacerilor din România şi prezentarea detaliata a ofertei de produse si servicii, asigurand o prezența online şi o legatură către potențialii clienți, timp de 7 zile din 7, 24h din 24h.
 • Echipa noastră tehnică este specializată în crearea paginilor online optimizate, în așa fel încat firma ta să fie ușor de găsit în căutarile Google / internet.
 • Noi suntem aici ca să îţi uşurăm drumul către succes. Tu continui să faci afaceri şi să oferi produse şi servicii de calitate, iar noi ne asigurăm că acestea vor fi remarcate printr-un conţinut bine scris şi un design personalizat, care vor transforma vizitatorii de pe infoharta în clienţii tăi.
infoharta.ro lucrează pentru dumneavoastra chiar şi dupa ce ultimul angajat al firmei s-a dus la culcare!
Denumire firma: BLACHOTRAPEZ SRL
Cod unic de inregistrare: 26610878
Nr. Reg. Comertului: 
J24/162/2010 
Cifră de afaceri 2022: 
134,756,607 lei
Cod CAEN2599 – Fabricarea altor articole din metal n.c.a.

Firme din Baia Mare: Vazi mai multe firme specializate in Acoperisuri si Tigle

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania, face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ, unele informaţii, produse si servicii, oferte, adrese si numere de telefon, pot fi modificate fără preaviz, de catre administratorii firmelor inscrise pe site sau pot conţine erori de operare. Toate informaţiile prezente în site sunt verificate si actualizate periodic.

Vizitat 1446 ori, 1 Visit today

Postat în Acoperisuri si Tigle, Garduri si Porti, Glafuri si Pervaze, Sisteme Pluviale, Tabla AcoperisșiTigla Metalica

Tagged In Blacho trapez,BLACHOTRAPEZ SRL,Fabricarea altor articole din metal n.c.a. - Cod CAEN 2599,Garduri de tablă,Garduri Metalice,Glafuri ferestre,panouri pentru acoperișuri și fațade,pervaze exterioare,producator acoperis metalic,producator tabla acoperis,sindrila baia mare,sisteme pluviale Baia MareșiTigla Metalica Baia Mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

PRO METAL WELDING - Fier Forjat si Confecţii metalice - Garduri, Balustrade, Terase

Firma Blachotrapez din Baia Mare face parte din producătorii de top de învelitori de acoperișuri și fațade si ofera: Țigla metalică; Tablă metalica similară cu șindrila;Tablă trapezoidală… Read more…

Postat în  Acoperisuri si TigleGarduri si PortiGlafuri si PervazeSisteme PluvialeTabla Acoperisși Tigla Metalica

METAL CRIS WORKS - Constucții metalice, Confecții metalice din fier forjat, tablă decupată, inox

Firma Blachotrapez din Baia Mare face parte din producătorii de top de învelitori de acoperișuri și fațade si ofera: Țigla metalică; Tablă metalica similară cu șindrila;Tablă trapezoidală… Read more…

Postat în  Acoperisuri si TigleGarduri si PortiGlafuri si PervazeSisteme PluvialeTabla Acoperisși Tigla Metalica