BIZO Baia Mare – Cafetarie-Patiserie-Brutarie – Sandwich-uri, Torturi, Prajituri

Bulevardul București 8, Baia Mare, Județul Maramureș, România

Website

Centru

Luni-Vineri: 7.00-20.00; Sambata: 8.00-15.00

La BIZO Baia Mare facem cele mai bune delicatese proaspete de brutărie, cofetărie și patiserie artizanale din Transilvania.

BIZO Baia Mare meniu si produse:

 • PATISERIE – aluaturi fine ce conțin ingrediente alese cu grijă și sunt făcute cu multă iscusință după rețete originale franțuzești: baclava, cocorada, cornuleţe cu ciocolată, covrigei cu caşcaval, crèmes, croissant, ecler vanilie, foietaj cu brânză, foietaj cu mere, fursecuri, gogoşi, linzer cu măr sau brânză, melci fondant, minciunele, saleuri, savarină.
 • BRUTĂRIE – oferim peste 20 sortimente de pâine făcute în fiecare zi din ingrediente curate, fără zahăr adăugat și cu un conținut redus de sare.
 • COFETĂRIE – alege din cele 25 de produse de cofetărie prin comandă sau direct la noi: bezele, brioşe, macarons, prăjituri, pricomigdale, profiterol, torturi.
 • SANDWICH BAR – un meniu cu peste 25 de tipuri de sandwichuri;
 • BĂUTURI  – sucuri naturale, fresh-uri, smoothie, cafea.

Despre BIZO Baia Mare

BIZO Baia Mare este pe buna dreptate centrul urban al produselor de cofetarie, patiserie și panificație preparate în laboratoarele proprii și locul ideal în care găsești cele mai bune sendvișuri și salate din Baia Mare.

Te așteptăm cu mare drag să savurezi un sandwich delicios cu pâine adevărată de casă, să-ți creezi salata ideală alegând exact ingredientele preferate, să iei micul dejun la Bizo, sau, de ce nu, prăjituri si torturi pentru o petrecere sau o întâlnire cu cei dragi!

 Această firmă nu are informaţiile actualizate. Dacă dețineți acest restaurant din Baia Mare şi doriţi sa puteti fi contactat telefonic sau online de catre clienţi, si sa va promovati meniul si oferta de produse şi servicii, 24h/24h, la nivel local si naţional –  CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestui restaurant? Pentru afisarea datelor de contact pe infoharta.ro, Achizitionați 0743-464 413 o pagina personlinzata sau standard in Ghidul Restaurantelor Baia Mare – editia online! Trimiteți datele dvs.

Înscrierea pe INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.

Orar

 • Luni-Vineri: 7.00-20.00
 • Sambata: 8.00-15.00

Taxă de livrare

 • 13 Lei oriunde in Baia Mare
  • .

  MENIU Braseria Bizo Baia Mare – Brutarie-Cofetarie-Patiserie-Torturi-Sandwich-uri

  Sandwich-uri

  Felii de Tort

  Fursecuri si Macarons

  Prajituri de Casa

  FAST FOOD – Sandwich personalizat – Gustari – Salate – Mancare Vegetariana – Mancare de Post – Mic Dejun

  Torturi Aniversare

  Produse de patiserie – Sarata si Dulce 

  Paine – Baghete – Chifle – Produse de Panificatie

  Bizo – Baia Mare

  Vizitat 2826 ori, 1 Visit today

  Postat în Fast Food, Mancare la pachet, Meniu Vegetarian, Nunti si Evenimente, RESTAURANTEșiTorturi si Prajituri

  Tagged In bizo bai mare livrare la domiciliu,Bizo Baia Mare,bizo baia mare contact,bizo baia mare meniu,bizo baia mare preturi,bizo baia mare produse,bizo baia mare telefon,brutaria bizo baia mare,cele mai bune sandwich-uri baia mare,cofetaria bizo baia mare,cofetarie baia mare,fast food bizo baia mare,patiserie baia mare,prajituri bizo baia mare,prăjituri pentru nunţi baia mare,restaurant baia mare,restaurant baia mare centru,sandwich-uri baia mare,sandwich-uri bizo baia mare,torturi bizo baia mare,torturi pentru copii baia mareșitorturi pentru nunţi baia mare

  Adaugă o Recenzie

  Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

   

  Related Listings

  Secret Garden Danesti

  La BIZO Baia Mare facem cele mai bune delicatese proaspete de brutărie, cofetărie și patiserie artizanale din Transilvania. Read more…

  Postat în  Fast FoodMancare la pachetMeniu VegetarianNunti si EvenimenteRESTAURANTEși Torturi si Prajituri