AN-MAR IMPEX SRL- SERVICE AUTO – AD GARAGE BAIA MARE

AN-MAR IMPEX SRL- SERVICE AUTO – AD GARAGE BAIA MARE, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul, va ofera servicii auto profesionale. AnMar Impex ofera servicii de vulcanizare, verificare instalatii AC, vopsitorie, tinichigerie, electricitate, mecanica rapida, geometrie directe 3D, statie ITP si diagnoza auto multimarca.

AnMar Impex srl – SERVICE AUTO AD GARAGE Baia Mare ( langa Targul Auto )
AnMar Impex srl – PIESE AUTO SI ACCESORII – Baia Mare

Firma AN-MAR IMPEX SRLSERVICE AUTO – AD GARAGE BAIA MARE va ofera CONSILIERE SERVICE si GARANTIE la montarea pieselor.

PROMOTII la AN-MAR IMPEX SRL – AD GARAGE BAIA MARE:

Schimb de ulei GRATUIT

Pentru ulei si filtre achizitionate din magazinul de piese auto AnMar Impex, fiecare client beneficiaza de manopera gratuita.

Anvelope – Montaj si Echilibrat GRATUIT

AnMar Impex ofera montaj si echilibrare gratuita la toate autoturismele care achizitioneaza din magazinul de piese auto, patru anvelope, indiferent de marca

Spalat + Aspirat auto BONUS

La lucrari ce depasesc 1000 lei, executate la service auto AnMar Impex, va ofera bonus, un spalat auto interior si exterior

GARANTIE lucrari 12 LUNI

Service auto Anmar Impex – Ad Garage Baia Mare va ofera garantie intre 12 si 18 luni la toate serviciile efectuate

AN-MAR IMPEX SRL- SERVICE AUTO – AD GARAGE BAIA MARE va ofera servicii de inspectie tehnica periodica (ITP) pentru autoturisme si motociclete la cele mai ridicare standarde.

SERVICII oferite de AN-MAR IMPEX SRL – AD GARAGE BAIA MARE:

Reconditionari turbosuflante Baia Mare

Reconditionari turbosuflante Baia Mare
Reconditionari turbosuflante pentru o gama variata de autoturisme – de la Audi, Skoda, BMW, Seat, Opel, Ford, Volvo, Renault, VW, Mercedes si alte marci. La AnMar Impex  se folosesc piese originale, schimbandu-se dupa caz intreg interiorul, geometria variabila, vacuumul. Serviciul de reconditionare include si testarea, verificarea finala, montajul cat si verificarea sistemelor auxiliare functionarii acestor componente. Service auto AnMar Impex iti ofera o gama variata de lucrari pentru autoturismul tau – tinichigerie, vopsitorie, mecanica, diagnoza auto, in Baia Mare langa targul auto.

Chip tuning Baia Mare

Chip tuning Baia Mare
Operatiunea de chip tunning se refera la modificarea parametrilor de baza din ECU (calculatorul de injectie) – pentru a se dobandi performante sporite ale motorului – de la 5% pana la 40%.
An-mar Impex poate sa efectueze aceste servicii de chiptuning la variantele de masini dotate cu procesor TriCore (de dupa 2009). Vor fi respectate de asemenea limitele de securitate si siguranta impuse de catre fabricant – se va realiza astfel o distribuire constanta a cuplului motor. Pentru programari, informatii legate de tarife si durata exacta a acestor operatiuni de chip tununi Baia Mare, va rugam sa ne contactati telefonic.

Diagnoza auto Spanesi Touch Baia Mare

Spanesi touch Baia Mare
Spanesi TOUCH este un sistem electronic universal de masurare, care permite ca intr-un timp scurt sa se realizeze o diagnoza a masinilor accidentate sau deteriorate, pentru a certifica reparatiile necesare corecte, asupra partilor mecanice. Sistemul Touch de la producatorul italian Spanesi asigura o vizualizare in timp real a reparatiilor, cat si o fisa completa, la finalul acestui proces.

Servicii pick-up Baia Mare

Servicii pick-up Baia Mare
Servicii de pick-up pentru clienti – in mod efectiv, aceasta noua solutie oferita deAn-mar Impex prin reprezentanta sa din Baia Mare simplifica in mod considerabil efortul depus de posesorii de autoturisme care necesita diverse lucrari, reducand timpul necesar transportarii sau remorcarii masinii prin alte metode. Astfel, masina va este ridicata direct de la domiciliu sau locul in care plasata, este transferata la AN-MAR IMPEX SRL- SERVICE AUTO – AD GARAGE BAIA MARE, urmand ca dupa realizarea lucrarilor solicitate, ea sa fie returnata.
Pentru mai multe detalii sau pentru programari, nu ezitati sa contactati service auto An Mar Impex srl din Baia Mare  prin email sau telefon.

Servicii de tractari auto Baia Mare

Tractari auto Baia Mare
AN-MAR IMPEX SRL- SERVICE AUTO – AD GARAGE BAIA MARE efectueaza servicii de tractari auto cu platforme specializate, omologate pentru diverse situatii, in zona localitatii Baia Mare, recuperarea masinilor din afara carosabilului, transportarea autoturismelor pentru programul Rabla, asistenta rutiera diversa, tractarea de atv-uri, autovehicule industriale sau agricole
Pentru tarife si preturi la serviciul de tractare auto Baia Mare cat si in exterior sau international, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0262 211 425 sau 0262 258 244.

Vulcanizare Baia Mare

Vulcanizare auto Baia Mare
An-Mar Impex comercializeaza din stoc si pe comanda diferite modele de marci de anvelope pentru care ofera montaj si echilibrare gratuita, la achizitionarea anvelopelor de aici.
Pe langa acestea, in service-ul An-Mar din Baia Mare se efectueaza reparatii de anvelope, indreptat si montat jante, presiune aer-azot si nu numai.Astfel, sunt disponibile aici servicii de vulcanizare si echilibrare roti, pentru toate tipurile si modelele de masini. Pentru orice tip de programare, ne puteti contacta telefonic la 0262 211 425  sau 0262 258 244.

Verificare si reincarcare sisteme climatizare si clima auto Baia Mare

Verificare instalatii aer conditionat si clima auto Baia Mare
An-Mar Impex ofera servicii de verificare si incarcare instalatii aer conditionat si clima auto la cele mai inalte standarde.
Acest service dispune de un echipament electronic automat ce poate efectua diferite operatiuni precum separarea gazelor necondensabile, recuperare ulei uzat compresor si incarcare, vaacum instalatie aer cionditionat , incarcare agent refrigerant, introducere aditiv fluorescent si nu numai.

Vopsitorie auto Baia Mare

Asist. Univ. Dr. Boitor Dan
Standox a dezvoltat o gama de sisteme de vopsele pentru a satisface nevoile vopsitoriilor si totodata a clientilor care au nevoie de acest serviciu.
In service-ul An-Mar Impex, echipa specializata, cu ajutorul aparaturii performante, reuseste de fiecare daca sa ofere clientului un rezultat pe masura asteptarilor.
Vopsitorie auto de calitate, in service-ul An-Mar!

Tinichigerie auto Baia Mare

Tinichigerie auto Baia Mare
Tinichigerie si stand de redresare si masurare caroserii acum in service-ul auto profesional, An-Mar Impex.
Aterlierul de tinichigerie dispune de elevatoare si standuri pentru redresarea caroseriei si este dotat cu cele mai noi modele de masurare a caroseriei.
Compartimentul de tinichigerie dispune de toate cele necesare in operatiunea de recarosare si redresare pentru toate tipurile de autovehicule.

Reparatii Instalatii electrice auto Baia Mare

Reparatii Instalatii electrice auto Baia Mare
An-Mar Impex dispune de un service specializat pentru tot ceea ce tine de electricitate auto, de la cele mai minore operatiuni, pana la cele mai diversificate.

Aparatura din dotare si echipa specializata de electricieni auto, ofera diagnoza calculatoarelor de bord pentru numeroase tipuri de autoturisme, in cel mai scurt timp si reparatii pentru aorice tip de instalatie electrica auto.

Geometrie directie 3D Baia Mare

Geometrie directie 3D Baia Mare
An-Mar Impex efectueaza geometrie directie 3D pentru numeroase tipuri de autovehicule. Aceasta operatiune este extrem de importanta pentru orice posesor de autovehicul si trebuie sa se efectueze periodic pentru siguranta, avand in vedere ca unele componente ale sistemului de directie si suspensie se uzeaza intr-un timp relativ scurt. Service-ul nostru dispune de tehnologie de ultima ora ce permite reglarea unghiului de fuga si nu numai.

Statie Inspectie Tehnica Periodica ( ITP ) Baia Mare

Statie Inspectie Tehnica Periodica ( ITP ) Baia Mare
In conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 81/2000 aprobata prin Legea nr. 167/2003, modificata si completata prin Ordonanta Guvernului nr. 40/2005 aprobata prin Legea nr. 373/2005, vehiculele rutiere inmatriculate pot fi mentinute in circulatie numai daca se face dovada incadrarii acestora in cerintele tehnice specifice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si in categoria de folosinta conform destinatiei, prevazute in reglementarile nationale (RNTR 1/2005), prin inspectia tehnica periodica (ITP). An-Mar Impex ofera servicii de inspectie tehnica periodica pentru autoturisme si motociclete la cele mai ridicare standarde.

Date de contact AN-MAR IMPEX SRL- SERVICE AUTO – AD GARAGE BAIA MARE

SERVICE AUTO BAIA MARE – TINICHIGERIE – VOPSITORIE – CLIMA AUTO – VULCANIZARE – PIESE AUTO – ITP
AN-MAR IMPEX SRL- SERVICE AUTO - AD GARAGE BAIA MARE

Vizitat 3604 ori, 3 Vizite astăzi

Postat în AUTO, MOTO, ATV, ITP, verificări tehnice, Service auto, asistenţă tehnicășiTinichigerie, vopsitorie Auto

Tagged In ad garage baia mare,an-mar impex baia mare,anmar impex srl baia mare,clima auto baia mare,incarcare freon auto baia mare,itp motociclete baia mare,reparatii auto baia mare,service auto an-mar impex baia mare,service auto baia mare,tinichigerie auto baia mare,tractari auto baia mare,vopsitorie auto baia mareșivulcanizare baia mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings

TENET SRL - anvelope, acumulatori, uleiuri, service Baia Mare, piese de schimb si accesorii - automobile, autovehicule, utilaje agricole si de constructii. - Infoharta

AN-MAR IMPEX SRL- SERVICE AUTO – AD GARAGE BAIA MARE, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul, va ofera servicii auto profesionale. Read more…

Postat în  AUTO, MOTO, ATVITP, verificări tehniceService auto, asistenţă tehnicăși Tinichigerie, vopsitorie Auto

motor hobby srl baia mare

AN-MAR IMPEX SRL- SERVICE AUTO – AD GARAGE BAIA MARE, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul, va ofera servicii auto profesionale. Read more…

Postat în  AUTO, MOTO, ATVITP, verificări tehniceService auto, asistenţă tehnicăși Tinichigerie, vopsitorie Auto